petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 25. mart

Za danas smo spremili jedan meč na kojem bi moglo da bude dosta kartona.

18h Jermenija-Turska

Ovo će biti meč za koji se kaže da je više od igre. Ovo je duel dve nacije koje se godinama tj kroz istoriju ne podnose. Duel dva naroda koji su arhineprijatelji. Ovakvi dueli su dosta rizični. Istina, UEFA je dosta vagala hoće se uopšte dueli ovih reprezentacija igrati, poslednji put su igrali 2009. godine, ali na kraju je dobijeno zeleno svetlo, pre svega jer su u poslednjih par meseci odnosi dve zemlje zaista jako dobri. Popravljeni su nakon onog strašnog zemljotresa,ali odnosi zemalja ne znače i dobre odnose kako na tribinama, tako i na terenu uopšte.

Nema sumnje da će biti usijanih glava kako na terenu, tako i na tribinama. Očekuje nas jedan jako dobar, vatren meč koji bi mogao da dovede i do dosta nediscipline na terenu. Makar smo mi dobro upoznati kako se odigravaju ovakvi mečevi, imali smo ih u poslednjih 10tak godina baš dosta.

Očekujem dosta faulova, dosta grube igre, a samim tim i dosta kartona.

Dodatna dobra okolnost jeste da ovaj meč sudi Španac Sančez. Španske sudije su lake na kartonima, pogotovo na mečevima koji su dosta tenzični. Upravo zbog toga bi mogli da vidimo dosta kartona.

Predlog: više od 4.5 kartona @ 2.25 betole   Ukoliko nemate račun u toj kladionici, u maxbetu kartoni budu u live ponudi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje