petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Svetsko prvenstvo Katar 2022. Specijal (kartoni – 2. decembar)

Došli smo i do poslednjeg dana utakmica po grupama. Za danas smo vam spremili dva duela na kojima bi moglo biti dosta kartona.

16h Urugvaj-Gana

Jedan od dva najzanimljivija meča dana biće odigran između Urugvaja i Gane. Jedan klasičan meč “ na život ili smrt „. Pobednik ovog meča dobija sve, a poraženi ide kući. Mislim da je to dovoljna najava za ovaj meč, ali i dovoljan pokazatelj šta nas očekuje. Ovo bi mogla slična utakmica kao ona između Meksika i Saudijske Arabije gde je bilo 7 kartona. Osim toga što je meč bitan za oba tima,bitno je napomenuti i da je ovo duel dva dosta “ prljava tima „.

Urugvaj kao Urugvaj jedna klasična latinoamerička ekipa. Prljava, temperamentna. Ekipa koja voli da provocira rivala, voli da “ tuče „, ali ima i dosta priča i pritisaka na sudije.  U dosadašnjem delu takmičenja dobili su samo 3 kartona, ali erupcija se tek očekuje. Dosta je “ kuvalo “ unutar ekipe, hemija je dosta narušena, ekipa je izuzetno nervozna i mislim da će tako i ući u meč.

Gana je atipična ekipa iz Afrike. Afrički timovi su mirni, nisu toliko agresivni i prljavi, a Gana je nešto totalno drugačije. Jedna dosta gruba, prljava ekipa, ekipa koja obožava da vrši pritisak na sudije, kao da su Latinoamerikanci. U dosadašnjem delu takmičenja su dobili 6 kartona.

Sama utakmica je već imala svoj uvod na konferenciji za štampu gde je Suarez pecnuo Ganu izjavom da se neće izvinjavati za igranje rukom 2010. i da nije on kriv što su promašili penal. Svi se sećamo tog duela 2010. godine iz Južne Afrike.

Sudija za ovaj meč dolazi iz Nemačke i u pitanju je Siebert. Sudija koji zna da pokaže dosta kartona. Sudio je jedan meč (Tunis-Australija) i pokazao je 3 kartona.

Na osnovu svega, ovo bi mogao biti jedan potencijalno grub meč pa će predlog za ovaj meč biti više kartona.

Probaćemo jaču granicu 5.5 po kvoti 2.11 iz meridijana. Ukoliko negde bude manja granica odigrajte svakako. 

Edit: u maxbetu je granica 4.5 što je za 1 karton manja i treba je odigrati kvota je 1.85,u mocartu takođe 4.5 kvota preko 2.


20h Švajcarska-Srbija

Došli smo i do poslednjeg i nama najzanimljivijeg meča. Direktan duel za prolaz dalje. Duel starih znanaca i reprezentacija koje itekako imaju neraščišćene račune. Suvišto je išta pisati o ovoj utakmici, a da se kaže nešto novo što vi već niste negde pročitali i što već ne znate. Jednostavno,biće ovo jedna utakmica puna tenzije, provokacija među igračima, dosta prljavih stvari, a verujem i kako se meč bude odmicao tako će nervoza i da raste ( nadam se kod Švajcaraca ).

Srbija u dosadašnjem delu takmičenja ima 5 kartona, a Švajcarska 3.

Sudija za ovu utakmicu je Argentinac Rapallini. Sudija koji je navikao na ovakve mečeve i koji daje dosta kartona, posebno kada su timovi prljavi.

Trebalo bi da bude dosta grub meč,pa je naš predlog više od 4.5 kartona po kvoti 1.64

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje