sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U daleko su težoj poziciji pred ovaj meč!

Jedna ekipa biće znatno oslabljenija večeras, a uz to igra prilično slabo. Ovo je, nadamo se, idealna prilika za njihovog rivala, koji igra u gotovo punom sastavu. Članak otvarati do 18h, a predložena kvota iznosi 1.80.


Reč je o utakmici rumunskog prvenstva „Liga 1„, a od 18:55 po našem vremenu sastaće se FC Botosani i Dinamo Bucuresti. Prvenstvo Rumunije se u jednom momentu deli na dva dela, plej-of i plej-aut, a situacija je takva da je domaćin najverovatnije u gornjoj polovini tabele, tj. teško može da se dogodi da spadne na 7. mesto, ili niže. Sad druge strane, Dinamo je već „obezbedio“ donju polovinu tabele.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Ovaj meč prvenstveno izdvajamo zbog izostanaka. Za FC Botosani neće igrati samo Petar Petkovski (10n/1g/0a, levo krilo). Za Dinamo neće igrati Plamen Iliev (10n/0g/0a, prvi golman), Steliano Filip (14n/0g/1a, levi bek), Mihai Esanu (13n/0g/0a, golman), Andreas Mihaiu (6n/1g/0a, desno krilo), Catalin Carp (4n/1g/0a, defanzivni vezni), Alexandru Rauta (20n/0g/1a, defanzivni vezni, kapiten), Cosmin Matei (12n/1g/0a, ofanzivni vezni) i Gabriel Torje (15n/4g/2a, desno krilo, prvi strelac, upitan).

Pored izostanaka, gosti ne mogu da se pohvale ni formom, jer na poslednjih 10 utakmica imaju svega 1 pobedu. Takođe, na 5 od poslednjih 6 duela imaju poraz. Daleko od toga da je Botosani sila u rumunskom fudbalu, ali jednostavno idemo tom logikom da bi ovo trebalo da iskoriste. Na poslednja 2 međusobna susreta, Botosani je postigao čak 6 golova, a nadamo se da će danas barem dva po kvoti 1.80. Takođe, interesantna je opcija i pobeda domaćina, koja se plaća kvotom 1.58.

4:0


Predlog predstavlja mišljenje autora zasnovano na činjenicama, a tipujete na sopstvenu odgovornost.


Photo by Vienna Reyes on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje