Jedna ekipa biće znatno oslabljenija večeras, a uz to igra prilično slabo. Ovo je, nadamo se, idealna prilika za njihovog rivala, koji igra u gotovo punom sastavu. Članak otvarati do 18h, a predložena kvota iznosi 1.80.


Reč je o utakmici rumunskog prvenstva „Liga 1„, a od 18:55 po našem vremenu sastaće se FC Botosani i Dinamo Bucuresti. Prvenstvo Rumunije se u jednom momentu deli na dva dela, plej-of i plej-aut, a situacija je takva da je domaćin najverovatnije u gornjoj polovini tabele, tj. teško može da se dogodi da spadne na 7. mesto, ili niže. Sad druge strane, Dinamo je već „obezbedio“ donju polovinu tabele.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Ovaj meč prvenstveno izdvajamo zbog izostanaka. Za FC Botosani neće igrati samo Petar Petkovski (10n/1g/0a, levo krilo). Za Dinamo neće igrati Plamen Iliev (10n/0g/0a, prvi golman), Steliano Filip (14n/0g/1a, levi bek), Mihai Esanu (13n/0g/0a, golman), Andreas Mihaiu (6n/1g/0a, desno krilo), Catalin Carp (4n/1g/0a, defanzivni vezni), Alexandru Rauta (20n/0g/1a, defanzivni vezni, kapiten), Cosmin Matei (12n/1g/0a, ofanzivni vezni) i Gabriel Torje (15n/4g/2a, desno krilo, prvi strelac, upitan).

Pored izostanaka, gosti ne mogu da se pohvale ni formom, jer na poslednjih 10 utakmica imaju svega 1 pobedu. Takođe, na 5 od poslednjih 6 duela imaju poraz. Daleko od toga da je Botosani sila u rumunskom fudbalu, ali jednostavno idemo tom logikom da bi ovo trebalo da iskoriste. Na poslednja 2 međusobna susreta, Botosani je postigao čak 6 golova, a nadamo se da će danas barem dva po kvoti 1.80. Takođe, interesantna je opcija i pobeda domaćina, koja se plaća kvotom 1.58.

4:0


Predlog predstavlja mišljenje autora zasnovano na činjenicama, a tipujete na sopstvenu odgovornost.


Photo by Vienna Reyes on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.