subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras bi mogli da budu bez 11 fudbalera!

Večeras će domaćin biti oslabljen, jer neće moći da računa na 8 fudbalera, dok su još 3 upitna, i vrlo je verovatno da neće nastupati. Sa druge strane, gost sa maksimalno dva izostanka i u daleko boljoj formi. Utakmica je na programu od 20 časova, a predlažemo kvotu 2.00.


U pitanju je 43. kolo engleske lige „League Two„, a četvrti rang engleskog fudbala polako privodi sezonu kraju. Izdvajamo utakmicu GrimsbyMorecambe koja počinje večeras od 20 časova po našem vremenu. Nakon 41 odigranog kola, Grimsby se nalazi na poslednjoj, 24. poziciji i teško će uspeti da izbori opstanak. Colchester ima čak 7 bodova prednosti, uz utakmicu više, a on je tek prvi iznad crte. Sa druge strane, Morecambe se bori za direktan ulazak u viši rang, a biće vrlo gusta borba na samom vrhu tabele.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Smatramo da je gost ovde u prednosti, a kada se na to dodaju izostanci domaćih, favorizovanost gosta još više dolazi do izražaja.

Za Grimsby neće igrati Jake Eastwood (8n/0g/0a, golman), Mattie Pollock (27n/4g/0a, centralni bek), Joe Bunney (9n/0g/0a, levi bek), Idris El Mizouni (21n/0g/2a, ofanzivni vezni), Filipe Morais (16n/1g/0a, desni vezni), Max Wright (8n/1g/1a, desno krilo), Sean Scannell (22n/0g/0a, desno krilo) i Stefan Payne (20n/2g/1a, centarfor), dok su upitni Luke Hendrie (37n/2g/2a, desni bek), Giles Coke (13n/0g/0a, centralni vezni), George Williams (23n/2g/3a, levo krilo). Za Morecambe neće igrati Jordan Slew (25n/1g/2a, centartfor) i možda Alex Kenyon (18n/1g/1a, defanzivni vezni, upitan). Dakle, u daleko potpunijem sastavu biće gosti večeras.

Nadamo se da će gosti ovo uspeti da iskoriste i da dođu do bodova, a dupla šansa na gosta se plaća kvotom 1.32. Treba „potrefiti“ i raspon golova, a od Engleza večeras očekujemo kalkulacije, jer je ulog veliki za obe ekipe. Sa tim u vezi, zbog odlične kvote, biramo raspon golova „1-3“. Na 6 od poslednjih 7 utakmica između ove dve ekipe prolazan je bio baš taj raspon.

0:3


Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by alessandra barbieri from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje