petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras su bez osmorice, a gost je u dobroj poziciji!

Danas će biti u velikom problemu jer su bez osmorice fudbalera, a njihovom rivalu to ide na ruku, jer će biti kompletniji, a i trijumf im je znatno bitniji. Utakmica je na programu od 19 časova po našem vremenu.


Reč je o utakmici 25. kola, a od 19 časova po našem vremenu sastaće se Silkeborg i Nordsjaelland, poslednjeplasirana i petoplasirana ekipa na tabeli. S obzirom na to da su na programu još 2 kola, nakon čega se liga deli na plej-of i plej-aut, gostima je jako bitno da iz te dve utakmice izvuku maksimum, kako se ne bi dogodilo čudo i kako ne bi završili u drugom delu tabele. Takav scenario je teško zamisliti, ali je u teoriji moguć. Sa druge strane, Silkeborg je prikucan za dno tabele i teško će se izvući da i naredne sezone igra u najelitnijem rangu.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flahscore.com

Kada je reč o izostancima, za Silkeborg neće igrati Shkodran Maholli (15n/3g/2a, centarfor), Jeppe Gertsen (17n/0g/0a, centralni bek), Valance Nambishi (17n/0g/0a, centralni vezni), Marc Rochester Sörensen (14n/0g/0a, sekundarni napadač), Gustav Dahl (0n/0g/0a, levi bek), Milan Massop (0n/0g/0a, levi bek), Svenn Crone (0n/0g/0a, desni bek) i Magnus Mattsson (0n/0g/0a, ofanzivni vezni). Za Nordsjaelland neće igrati Jonathan Amon (2n/0g/0a, levo krilo), Ibrahim Sadiq (22n/4g/1a, desno krilo) i Isaac Atanga (25n/7g/4a, desno krilo), dok su upitni Mikkel Damsgaard (25n/9g/5a, levo krilo, drugi strelac ekipe), Magnus Kofoed Andersen (25n/0g/2a, centralni vezni) i Jacob Christensen (22n/1g/0a, centralni vezni). Na spisku za današnji meč upitni fudbaleri gostujuće ekipe će verovatno da nastupe, jer se nalaze na spisku igrača.

Izvor: https://www.silkeborgif.com/nyhed/sif-truppen-klar-til-el-plastico/
https://fcn.dk/2020/05/truppen-til-udekamp-i-silkeborg/

Kada je reč o formi, obe ekipe su pauzirale gotovo dva i po meseca, obe su odigrale jednu pripremnu utakmicu i na njoj slavile, tako da je teško govoriti o tome ko je trenutno u kakvoj formi, već se treba fokusirati na to kome su danas bodovi potrebniji. Pobeda gosta plaća se kvotom 1,65.

0:2


Image by StockSnap from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje