utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Prodaje kola“!

Usled praznovanja katoličkog Božića ponuda tokom vikenda nije bila na uobičajenom nivou (brojne lige širom Evrope su „pauzirale“), a mi smo izdvojili klubove koji su u predhodna dva dana važili za velike favorite, ali na kraju taj epitet nisu uspeli da opravdaju…

GENK – Vasland-Beveren 1:1

Nakon pet vezanih pobeda na svom terenu u ovom kolu je Genk prekinuo svoj uspešan niz. Domaćini su poveli sredinom prvog poluvremena, ali su gosti u sudijskog nadoknadi prvog dela igre, ipak stigli do poravnjanja. Genk je u nastavku utakmice dominirao, pokušavao da stigne do trijumfa, ali na kraju moraju da se zadovolje samo jednim osvojenim bodom.

STANDARD – St.Truiden 1:2

Nastavio je Standard sa veoma slabim izdanjima koje prikazuje u poslednje vreme, jer je ovo bila osma prvenstvena utakmica u nizu na kojoj nisu pobedili. Bodove je odneo poslednjeplasirani tim lige, koji iako je od 53. minuta igre ostao sa desetoricom igrača na terenu, uspeo da stigne do veoma važna tri boda. Nakon utakmice, uprava Standarda je uručila otkaz treneru ekipe – Filipe Montanijeu.

LIVERPUL – VBA 1:1

Sasvim sigurno najveće „neprijatno“ iznenađenje ovog kola za kladioničare. Šampion Engleske na svom stadionu nije uspeo da savlada novajliju u Premier ligi, iako su na odmor između dva poluvremena otišli sa golom prednosti. Popularne „Vrećice“ koje su nedavno na domaćem terenu pretrpeli poraz od Kristal Palasa (1:5) i Aston Vile (0:3), su nakon osvojenog boda na strani protiv Mančester Sitija, to uspeli da ostvare i na gostovanju na Enfildu. Zaista podatak koji je izuzetno teško objasniti.

BAŠAKŠEHIR – Kašimpaša 2:2

Aktuelni prvak Turske ove sezone „ne zna gde udara“. Trenutno se nalaze na tek 16. mestu na tabeli samo četiri boda više od zone ispadanja. Nakon prvih 45 minuta igre, rezultat je bio poravnat (1:1), ali su gosti zbog crvenog kartona – A.Kara, ostali sa igračem manje u polju. Stoga, očekivalo se da Bašakšehir tu brojčanu prednost iskoristi, ali su gosti u 85. minutu stigli do pogotka, te je na semaforu stajao rezultat 1:2. Ipak, potpunu „blamažu“ domaćeg tima sprečio je – E.Višća u sudijskoj nadoknadi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje