ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


JUVENTUS – Benevento 0:1

Sasvim sigurno najveće iznenađenje ovog vikenda. Aktuelni prvak „Serie A“ je pretrpeo poraz na svom terenu od novog prvoligaša. „Stara Dama“ je ovim neuspehom značajno umanjila svoje šanse da može da odbrani šampionsku titulu (10 bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Inter), dok je Benevento osvojio veoma bitne bodove u borbi za opstanak (plus sedam u odnosu na zonu ispadanja), a ujedno su prekinuli svoju očajnu seriju od 11 uzastopnih prvenstvenih utakmica bez trijumfa.

GALATASARAJ – Rizespor 3:4

Ono što je Fenerbahče uradio u predhodnom kolu, to je ovoga puta učinio Galatasaraj. Potpuno luda utakmica na stadionu „Turk Telekom“ koja je donela pregršt golova, autogolova, preokreta, crvenih kartona…Gosti su stigli do prednosti već u drugom minutu utakmice, zatim je Galatasaraj preokrenuo rezultat na 2:1, vratio je Rizespor vodstvo na 2:3, usledio je autugol za 3:3, desni bek domaćina – D.Yedlin je 10-tak minuta pre kraja susreta dobio drugi žuti, automatski crveni karton, a gostujući fudbaleri su pogotkom u nadoknadi vremena uspeli da iskoriste brojčanu prednost na terenu u duelu koji je okončan tek u 105. minutu.

Keln – BORUSIJA DORTMUND 2:2

Borusija Dortmund je obezbedila plasman u 1/4-finale Lige Šampiona, ali sa druge strane u nacionalnom prvenstvu prikazuju partije za „zaborav“. Popularni „Milioneri“ su prvi stigli do prednosti, ali su fudbaleri Kelna uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist (i po ko zna koji put otkrili sve slabosti u defanzivi koje ima Borusija Dortmund), da bi E.Haaland svojim drugim pogotkom na utakmici u 90. minutu, ipak „spasio“ svoj tim poraza.

LIL – Nim 1:2

Deluje da „četa“ iskusnog trenera – C.Galtiera polako posustaje u borbi za naslov prvaka Francuske. Naime, ostvarili su samo jedan trijumf na poslednjih četiri duela, a sada su doživeli poraz od tima koji se nalazi u zoni ispadanja. Sva tri pogotka viđena su u prvom delu igre, fudbaleri Lila su u nastavku susreta bili apsolutno dominantniji tim na terenu, ali na kraju nisu uspeli ni da poravnaju rezultat.

FEJNORD – Emen 1:1

Nastavio je Fejnord sa svojom dosta slabom formom minulih sedmica, jer su ostvarili tek jednu pobedu na predhodnih šest mečeva u „Eredivisie“. Novim „kiksom“ su praktično sebe „izbacili“ iz trke za mesto koje vodi u kvalifikaciju za Ligu Šampiona. Sa druge strane, pre mesec dana „prežaljeni“ Emen je vezao petu uzastopnu utakmicu bez poraza, te i dalje imaju svojih šansi da do kraja sezone izbore opstanak u elitnom rangu holandskog fudbala.

Lavov – ŠAHTJOR 3:2

Do ovog vikenda poslednjeplasirani tim ukrajinskog šampionata uspeo je da trijumfuje nad aktuelnim prvakom. Klub iz Donjecka je u dva navrata uspevao da sustigne prednost domaćina, ali je na kraju „ostao praznih ruku“ uprkos posedu lopte od čak 75%. Lavov je zahvaljujući ovim bodovima „pobegao“ sa dna tabele, dok Šahtjor sada ima sedam poena zaostatka u odnosu na lidera na tabeli, kijevski Dinamo.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje