četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Hr.Dragovoljac – RIJEKA 2:2

Novi prvoligaš je posle šest uzastopnih poraza, vezao i treću utakmicu u nizu na kojoj nije pretrpeo neuspeh. Ovoga puta na svom terenu „iznenadili“ su aktuelnog lidera prvenstva. Na poluvremenu su imali prednost od dva gola, a na kraju su sasvim sigurno zadovoljni i jednim osvojenim bodom, jer je gostima poništen pogodak u 90. minutu utakmice nakon VAR signalizacije zbog ofsajda.

MANČESTER SITI – Sautempton 0:0

„Građanima“ nedostaje klasičan napadač (nakon odlaska Serhija Aguera) i to se videlo na ovom susretu. I pored velike dominacije u posedu i 16 udaraca ka protivničkom golu, nisu uspeli da „slome otpor“ gostiju. Postigli su pogodak u 94. minutu, ali nije bio priznat zbog predhodnog ofsajda. Pritom, fudbaleri Sautemptona nisu bili zadovoljni sudijskim odlukama, jer na 20-tak minuta pre kraja meča im nije dosuđen penal, koji je prema mnogima trebao da bude „sviran“ (prvično i jeste, ali nakon VAR intervencije odluka je preinačena, kao i direktan crveni karton za Kajla Vokera.

LACIO – Kaljari 2:2

Lacio je stigao do prednosti u poslednjem minutu prvog poluvremena, dok su gosti poravanali rezultat u prvom minutu nastavka meča. Fudbaleri Kaljarija su zatim u potpunosti preokrenuli „stvari na svoju vodenicu“, ali je sjajnim pogotkom Danilo Kataldi doneo izjednačenje i bod rimskom klubu.

SPARTA PRAG – Jablonec – 1:1

Domaćini su poveli već u 4. minutu susreta, a tu prednost su i održali do kraja prvog dela igre. Na samom startu drugih 45 minuta, gosti su poravnali rezultat na semafor, što se ispostavio kao i konačan ishod. Sparta je do kraja meča imala nekoliko veoma dobrih prilika za postizanje pogotka, ali nisu uspeli da stignu do trijumfa.

Livingston – SELTIK 1:0

Već nakon šest odigranih kola, Seltik je doživeo treći poraz u novoj sezoni. Ovoga puta odlaze „praznih ruku“ sa stadiona „Tony Macaroni“ u Livingstonu. Od 25. minuta imali su zaostatak, ali uprkoj velikoj inicijativi na kraju nisu mogli da „izvuku“ ni bod i tako izbegnu poraz.

RENDŽERS – Madervel 1:1

Novi „kiks“ Seltika nije uspeo da iskoristi aktuelni šampion, koji je osvojio samo bod na svom terenu u susretu protiv Madervela. „Policajci“ su stekli prednost u prvom poluvremenu, ali su gosti poravnali rezultat u 66. minutu (jedini njihov udarac u okviru protivničkog gola). Rendžers nije „smogao snage“ da stigne do trijumfa i time su pokazali da trenutno nisu na nivou igara iz minule sezone.

GALATASARAJ – Alanijaspor 0:1

Treći prvenstveni duel u nizu na kojem Galatasaraj nije upisao pobedu. Nakon dva vezana remija, ovog vikenda pretrpeli su poraz kod kuće nakon primljenog gola u samoj završnici utakmice. Sa druge strane, Alanijaspor je veoma iznenađujuće po treći put uzastopno odnela trijumf sa stadiona „Turk Telekom“ u Istanbulu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje