utorak, 14. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Augzburg – BAJERN MINHEN 2:1

Definitivno najveća „prodaja“ vikenda za nama. „Vladar“ nemačkog prvenstva je potpuno neočekivano doživeo poraz na strani protiv tima koji ove sezone igra dosta slabo, ipak sada je uzeo „skalp“ velikom šampionu. „Bavarci“ su u drugom poluvremenu imali čak 80% poseda lopte, ali izostala je prava kreacija u fazi napada, nisu stvorili mnogo prilika za pogodak, te su na kraju otišli „praznih ruku“ nazad u Minhen.

Votford – MANČESTER JUNAJTED 4:1

Malo je reći – apsolutni debakl engleskog velikana ovog vikenda. U potpunosti ih je nadigrao i na kraju ubedljivo savladao novi prvoligaš, koji se bori za opstanak u Premier ligi. Gosti su izgledali potpuno očajno na terenu, a nakon ove utakmice za glavnog trenera ekipe – Ole Gunara Solskjera više nije bilo „spasa“, jer je napustio klupu itekako „uzdrmanog“ giganta.

SEVILJA – Alaves 2:2

„Kiks“ Sevilje koji im je onemogućio da „vežu“ tri prvenstvene pobede. Dopustili su sebi da im najneefikasniji tim u ligi postigne dva gola i to u prvom poluvremenu. U nastavku igre, domaćini su preuzeli terensku inacijativu, a pogotkom u sudijskoj nadoknadi vremena su barem uspeli da izbegnu poraz.

SALZBURG – Admira 0:0

Pobeda-remi, pobeda-remi, to je učinak aktuelnog prvaka Austrije u poslednjih nekoliko kola. 75% poseda lopte, kao ni 26 udaraca ka protivničkom golu, nisu bili dovoljni da „slome“ otpor Admire, koja je tako sačuvala svoju mrežu netaknutom i ujedno osvojila veliki bod. Koliko je Salzburg bio favorit na ovom meču, dovoljno govori podatak da su kladionice nudile kvotu od @1.10 na njihovu pobedu.

MALMO – Haken 2:2

Ogroman „propust“ Malmea u ovom kolu. Odigrali su samo 2:2 na svom terenu protiv Hakena, te sada u slučaju da Đurgarden dobije svoju utakmicu (igraju u ponedeljak), na dva kola pre završetka šampionata preuzeće lidersku poziciju na tabeli upravo od Malmea. Domaćini su imali problema sa izostancima bitnih pojedinaca, ali su nakon prvih 45 minuta imali minimalnu prednost na svojoj strani. U nastavku su sebi dozvolili taj „luksuz“ da prime dva brza gola, dok su na kraju morali da „se bore“ za makar bod sa ovog duela.

CSKA MOSKVA – Himki 0:0

Treća prvenstvena utakmica u nizu na kojoj moskovski klub nije pobedio. Nakon dva poraza, sada samo remi na svom terenu protiv pretposlednjeg tima na tabeli. Defanzivac domaćina je u 15. minutu susreta je skrivio penal i dobio direktan crveni karton, što je bila naznaka kako će se susret odvijati za „Armejce“. Ipak, gosti nisu bili precizni sa 11 metara, a ni do kraja duela nisu uspeli da materijalizuju brojčanu prednost na terenu, te je na semaforu ostao najnepopularniji rezultat 0:0.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje