utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

MONAKO – Klermon 1:1

Ovog vikenda, Monako je prekinuo svoju dobru seriju od pet uzastopnih pobeda u nacionalnom prvenstvu Francuske. Domaćini su već u ranoj fazi utakmici ostali sa igračem manje na terenu, ali su na pauzu između dva poluvremena otišli sa minimalnim vodstvom (Bril Embolo je promašio penal, ali je imao sreće da mu se lopta odbije nazad, te je iz drugog pokušaja postigao gol). U nastavku su gosti preuzeli kontrolu nad igrom usled brojčane prednosti na terenu, a do boda su stigli zahvaljujući pogotku srpskog internacionalca – Komnena Andrića.

VALENSIJA – Elče 2:2

Gosti su nakon pola sata igre stigli do prednosti nakon uspešno realizovanog jedanaesterca, ali je Edinson Kavani golovima (svojim prvim u dresu novog kluba) u završnici prvog poluvremena doneo preokret popularnim „Slepim miševima“. Ipak, Elče je sredinom drugog dela igre uspeo da poravna rezultat na semaforu na 2:2, koji se na kraju ispostavio kao konačan. Valensija tako pred svojom publikom nije uspela da savlada poslednjeplasiranu ekipu španskog šampionata, kojoj je ovo bio tek treći bod u tekućoj sezoni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje