utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Radonjić: Nismo imali dovoljno energije

Košarkaši Crvene Zvezde pretrpeli su novi poraz na svom parketu u okviru Eurolige, a ovoga puta od francuskog predstavnika – Monaka 80:91 (52:42).

Nakon utakmice, trener „crveno-belih“Dejan Radonjić istakao je izuzetno dobru napadačku igru svog tima u prvom poluvremenu, ali i to da je njegova ekipa ostala bez energije u nastavku, kao posledica veoma zgusnutog rasporeda u poslednje vreme.

„Monako je odigrao dosta dobar meč i pokazao je u napadu koliko može, da ima veliki potencijal. U prvom delu utakmice mi smo ofanzivno bili odlični, jedno od naših najboljih, ako ne i najbolje poluvreme u Euroligi što se tiče napada. Ipak, u nastavku smo izgubili energiju, napravili smo puno grešaka, a oni su nastavili da igraju dobro. Žao mi je što smo izgubili meč, ali bilo je evidentno da nemamo energije i da su mnoge stvari koje su se desile bile posledice toga. Treba sve dobro da analiziramo. Pokušaćemo kroz trening da se dignemo, a za to neće biti potreban dan ili dva, već duže vreme“, rekao je Radonjić.

Crvena Zvezda sada ima skor od 8 pobeda i 14 poraza, te se trenutno nalazi na 14. mestu na tabeli. U narednom kolu, srpskog predstavnika očekuje gostovanje u Rusiji protiv ekipe, Uniks iz Kazanja.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje