petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sastali su se 6 puta, a svaki put je do pobede došao isti tim

U sklopu 7. kola nemačke Regionallige Nordost odigraće se utakmica između Luckenwaldea i Berlinera AK 07 koja će se odigrati od 19 sati i 30 minuta.

Luckenwalde na ovaj meč stiže kao osmoplasirani tim na tabeli jer je dosada zabeležio 3 pobede i 3 poraza i time došao do 9 bodova.



Berliner AK 07 ima samo 2 boda manje od današnjeg protivnika, ali sa skorom od 2 pobede, 1 remija i 3 poraza sada zauzima 12. poziciju.

Međusobne utakmice: Luckenwalde – Berliner AK 07 (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih međusobnih utakmica, Luckenwalde i Berliner su se u prošlosti sastali ukupno 6 puta, a itekako je interesantan podatak da je svaki put do pobede došao današnji gost, tj. Berliner AK 07. Pored toga, ovaj tim je uspeo da postigne bar 2 gola na svakoj od navedenih utakmica.

Za nastavak niza pobeda i još jednu “dvojku“ nudi se odlična kvota 2,40, dok se kombinacija “2&G2+“ koja je takođe bila dobitna svaki put plaća kvotom 2,75. Može li Berliner do nove pobede protiv ovog rivala?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje