petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nakon 3 kola imaju 3 pobede. Hoće li danas zabeležiti i četvrtu?

Sa početkom od 19 sati i 30 minuta na programu je utakmica 4. kola nemačke Regionallige Nord u kojoj će se sastati SC Weiche-08 i Drochtersen/Assel.

SC Weiche-08 se nakon 3 odigrana kola nalazi na liderskoj poziciji, sa sve 3 pobede i maksimalnih 9 bodova, kao i gol razlikom 8:1.



Drochtersen/Assel, sa druge strane, ima 6 bodova i zauzima 3. mesto na tabeli, a do sada je zabeležio 2 pobede i 1 poraz, uz gol razliku 5:2.

Međusobne utakmice: SC Weiche-08 – Drochtersen/Assel (www.flashscore.com)

Iako su i jedan i drugi tim ovu sezonu započeli na odličan način, trebalo bi napomenuti da je uloga favorita ipak pripala domaćinu. Razlog za to bi, pored perfektnog skora nakon 3 kola, mogao da leži i u činjenici da su ovog protivnika savladali na svakoj od prethodnih 6 međusobnih utakmica, gde su ukupno postigli 9 golova i primili samo 1.

Ukoliko mislite da će SC Weiche-08 nastaviti niz pobeda na početku ove sezone, kao i na međusobnim susretima sa Drochtersenom, tip “1“ možete odigrati po kvoti 1,90, a kombinaciju “1&0-3“ po po kvoti 3,15. Koji rezultat očekujete?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje