petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Skaloni: Nećemo menjati pristup igri

Selekciju Argentine u subotu veče očekuje izuzetno bitan duel protiv Meksika u okviru drugog kola Grupe „C“, posebno nakon šokatnog poraza u uvodnom susretu sa Saudijskom Arabijom (1:2).

Selektor „Gaučosa“ – Lionel Skaloni pre spomenutog meča istakao je da se njihov pristup samoj igri neće zasigurno promeniti samo zbog neočekivanog neuspeha u prvom kolu.

„Odgledali smo još jednom utakmicu protiv Saudijske Arabije, ali sada razmišljamo samo o Meksiku, koja će biti potpuno drugačija. Način na koji ćemo igrati biće sličan, nećemo menjati stil zbog onoga što se desilo u utorak, to je jasno. Meksiko je odličan tim, ofanzivna ekipa sa odličnim trenerom. Ipak, mi imamo stil o kome se ne može pregovarati. Možda smo primili udarac u prvom meču, ali moramo da se držimo našeg plana. Kada dobijete udarac, morate da se vratite i ekipa je spremna da to uradi. Znamo da imamo ogromnu podršku našin navijača. Pružićemo svoj maksimum na terenu da preokrenemo ovu tešku situaciju u našu korist“, kazao je 44-godišnji strateg.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje