subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo Katar 2022. Specijal (kartoni – 26. novembar)

Nakon jučerašnjih dobitnih tipova danas nastavljamo dalje. Na programu su 4 meča drugog kola, a mi smo za vas spremili predloge za nekoliko mečeva za koje mislimo da bi mogli da budu dosta grubi.

11h Tunis-Australija

Jedan veoma zanimljiv meč i pre svega jako bitan za oba tima. Tunis i Australija su, kao što znate, u grupi sa Danskom i Francuskom. U prvom kolu Tunis je osvojio 1 bod, a Austalija nijedan, tako da je ovaj meč jako bitan za oba tima jer bi porazom šanse za prolazak dalje bile svedene na minimum. Upravo takav meč koji nosi veliku težinu sa sobom nosi i veliku tenziju. Trebalo bi da vidimo jedan dosta “ temperamentan “ meč iako timovi nisu previše takvi, mada rezultat često zna da promeni karakter tima. Tunis nije preterano gruba ekipa, oni su u prvom kolu dobili samo 1 karton. Australija je sa druge strane znatno nedisciplinovanija ekipa od Tunisa. Oni su reprezentacija koja zna da dobija dosta kartona, a to su pokazali i u prvom kolu gde su protiv Francuza dobili čak 3 kartona.

U ovakvom meču sa velikim značenjem za oba tima, očekujem znatno veću grubost sa obe strane, pogotovo kako se meč bude privodi kraju, kao što smo i videli u jučerašnjem danu na nekoliko utakmica.

Sudija za ovaj meč dolazi iz Nemačke. Daniel Siebert je sudija koji pokazuje dosta kartona na mečevima. On je na poslednjih 8 mečeva reprezentacija pokazao 31 karton, što je skoro 4 u proseku.

Mogli bismo i na ovom meču da vidimo veliki broj kartona, tako da je tip za ovaj meč više od 3.5 kartona,a kvota je 1.64


20h Argentina-Meksiko

Na sam pogled imena reprezentacija koje se sastaju jasno je da će ovo biti veoma uzbudljiv, da ne kažemo, vruć latinoamerički duel.

Počela je predigra u vidu tuče navijača na ulicama oko stadiona, a nema sumnje da će se uzavrela atmosfera preneti kako na tribine, tako i na sam teren.

Obe ekipe ulaze pod imperativom pobede, tj. poraz na ovom meču bi mogao poprilično da im zakomplikuje dalje takmičenje. Pogotovo je to slučaj sa Argentinom koja je poražena u prvom kolu. Oni u tom meču nisu dobili niti jedan karton, ali na ovom meču bi moglo biti znatno drugačije. Meksiko je takođe bio relativno “ miran “ u prvom kolu gde su dobili 2 kartona.

Očekujemo dosta grube igre, ali i dosta verbalnih čarki jer se ovi igrači itekako razumeju, pričaju isti jezik i to će dodatno da podgreje atmosferu.

Sudija za ovaj meč je Italijan Orsato koji itekako zna da deli kartone. Bije ga glas da je lagan na kartonima, a u prilog tome ide i njegova statistika na mečevima reprezentacija. Na poslednjih 9 mečeva reprezentacija 51 karton tj u proseku 5.6. Sudio je već jedan meč na prvenstvu Katar – Ekvador i podelio 6 kartona.

Po svemu ovome mogli bi videti meč sa dosta kartona tako da je naš tip više od 4.5 kartona na meču kvota je 1.60.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje