subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Solskjaer nezadovoljan suđenjem: Ne može tako, već je ragbi

Menadžer Manchester Uniteda – Ole Gunnar Solskjaer okrivio je sudiju za propuštenu pobedu nad Southamptonom. Utakmica Premijer lige završena je 1: 1, a prema navodima Norvežana, njegova ekipa je oštećena u protivničkom golu u 30. minutu.

Solskjaerove tvrdnje su za prekršaj protiv Bruna Fernandesa nekoliko sekundi pre postignuog autogola u 30 minutua, kada je došlo do duela između defanzivca „svetaca“ Jacka Stevensa i Portugalca. Prema rečima trenera, problem je u praksi koju je Fudbalski savez nametnuo ove sezone prekršaji se sviraju ređe nego u prošloj sezoni.

Bio je to čist prekršaj. Stevens je pregazio Bruna, koristeći ruke. Ne postoji način da se pređe iz jedne krajnosti u drugu: od odbojke ili košarke do ragbija. Da, više volim snishodljiv pristup jer je to muška igra, ali to je kršenje. Bilo je očigledno od početka meča, uz prisustvo navijača na stadionu. To je bio deo protivnikovog stava da nas uplaši u početku “.

Međutim, Solskjaer je takođe okrivio svoje igrače. „Morali smo bolje da reagujemo u situaciji sa golom. Kada vam nije dosuđen prekršaj, dužni ste da blokirate udarac postavljanjem tela na putanju lopte ili da to učini tako da protivnik ne može da pogodi obris gola. Zatim, kada smo izjednačili, imali smo još 5-6 jakih minuta, nakon čega smo se izgubili. Možda se radi o umoru, ali činjenica je da smo postali tromi “, priznao je menadžer.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje