petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Specijal kartoni 20.februar

Za danas smo pronašli jedan veoma zanimljiv meč.

21h Getafe-Valensija

Jedan duel La lige između dva tima koja se nalaze na dnu tabele. Susret 19to i 18to plasirane ekipe na tabeli. Dakle, duel dva direktna rivala za opstanak. Takvi mečevi su sami po sebi teški, nose određenu tenziju. Pobeda je preko potrebna kako jednima, tako i drugima. Kako meč bude odmicao trebalo bi očekivati sve veću nervnozu sa obe strane, što bi trebalo da dovede i do većeg broja kartona na meču. Nešto slično kao na jučerašnjem meču Elčea i Espanjola, tj duela dva davljenika takođe.

Getafe je jedan od najnedeisciplinovanijih timova u ligi. Oni u proseku dobijaju preko 3 kartona po meču, tačnije 3.05 i samo su Sevilja i Majorka ispred njih,ali su oni odigrali svoje mečeve ovog kola.

Sa druge strane je Valensija. Oni imaju prosek od 2.81 kartona po meču i nalaze se na 8mom mestu na tabeli. Broj njihovih kartona se povećao u poslednje vreme tj povećao se kako su se rezultati pogoršali.

Ovaj meč će suditi Lopez. On ove sezone ima prosek od po 3.64 kartona po meču. Ove sezone je sudio i jednima i drugima.

Getafeu je sudio na tri meča i dodelio im je ukupno 9 žutih kartona.

Valensiji je sudio samo na jednom meču i dodelio im je 2 žuta kartona.

Inače, ovog sudiju prati glas da daje jako lako penale, što može da bude interesantno za ovaj meč, jer može dodatno da zakuva situaciju.

Predlog: više od 6.5 kartona 1.69 meridijan

maxbet ista granica 6.5 1.85- samo što se ovde računaju samo žuti kartoni

Granica jeste visoka i zato oprezno. Borba je za opstanak, trebao bi da bude “ pokolj “,ali opet, ne neke velike uplate.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje