četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Šta je najbolje tipovati na susretu između madridskog Reala i Las Palmasa?

Španska Primera mnogima nije interesantna iz razloga što se sve svodi na dve-tri ekipe koje bez mnogo muke dolaze do bodova protiv svojih rivala. Ovo nije kompletna istina, što se vidi iz prethodna 24 kola, koliko se nalazi iza ovih ekipa u ovom trenutku. Večeras ćemo pratiti jedan vrlo interesantan meč koji će ljubitelji fudbala teško zaobići, a u pitanju je susret između Reala iz Madrida i Las Palmasa.

Kladioničarski gledano, nema apsolutno nikakve dileme oko toga ko je favorit večeras, a treba pomenuti da su domaći fudbaleri trenutno prvoplasirani, imaju skor 17-4-2 uz gol razliku 60:22, a za sada su osvojili 55 bodova, tačnije jedan više od drugoplasirane Barselone koja ima utakmicu više od madridskog kluba. Las Palmas se trenutno nalazi na 13. poziciji u nisu u najboljoj formi, njihov trenutni skor je 7-7-10 uz gol razliku 32:36, a do sada su osvojil 28 bodova. Poraženi su na poslednja četiri susreta, a čak tri puta su gubili rezultatom 1:0, i to od Granade, Sevilje i Real Sosijedada, dok su od Malage izgubili rezultatom 2:1.

Las Palmas je na početku sezone fenomenalno startovao, ustalio se u prvoj polovini tabele, i tada su već počele da kruže glasine koje su su ih povezivale sa Lesterom, što je svakako bilo daleko od realnog domašaja, jer je teško onakav uspeh porediti sa bilo čim, a kamoli nakon par dobrih utakmica na početku prvenstva.

Istorija međusobnih susreta

24.09.16 LL Las Palmas Real Madrid 2 : 2
13.03.16 LL Las Palmas Real Madrid 1 : 2
31.10.15 LL Real Madrid Las Palmas 3 : 1
10.02.02 LL Real Madrid Las Palmas 7 : 0
03.10.01 LL Las Palmas Real Madrid 4 : 2
08.04.01 LL Las Palmas Real Madrid 0 : 1
12.11.00 LL Real Madrid Las Palmas 5 : 1

Do sada su se ove dve ekipe sastale svega 7 puta, a za tih 7 utakmica videli smo 31 gol, tačnije 4,42 po meču, gledajući prosek. Ljubitelji statistike mogu pronaći kvotu u visini od 1,54 za tip 4+ u kladionici Sekabet. Pored toga, treba pomenuti da je madridski Real slavio 5 puta, da je Las Palmas 2001. godine došao do pobede rezultatom 4:2, te i da je poslednji susret između ova dva rivala završen remijem, odnosno rezultatom 2:2.

Izostanci igrača

Kako izostanke ne bismo pisali dva puta, najbolje bi bilo da iste pročitate u članku ispod, gde ujedno možete pronaći i izostanke za ostale utakmice koje se igraju večeras.

Izostanci igrača za utakmice španske Primere (01.03.2017.)

Saveti za klađenje

Nakon kiksa protiv Valensije i preokreta protiv Viljareala, zaista je sve moguće očekivati na ovakvim susretima, ali pošto golova na međusobnim susretima ne manjka, ne vidimo zašto bi baš večeras nedostajalo istih. Pritom, Las Palmas je tresao mrežu Real Madrida na 4 od poslednjih 5 međusobnih susreta, te nije isključeno da će tresti istu i večeras, tako da ljubitelji statistike mogu da pokušaju sa tipom GG3+, kao i sa tipom 4+, jer je prosek golova po utakmici između ova dva rivala tačno 4,42 gola po meču. Naš savet je da ne kombinujete golove sa konačnim ishodom, pogotovo jer se u poslednje vreme često dešava da favorit ne uspe da dođe do tri boda protiv ekipe gde je faktički pre samog izlaska na teren sebi uračnuao „lagan“ trijumf.

Kvota na eventualnu pobedu domaće ekipe je zaista mizerna, i po našem mišljenju nije vredna nikakvog rizika!

Tipujte pažljivo, igrate na sopstvenu odgovornost, naši predlozi nisu dojave, već statistički iznete informacije koje vam možda mogu pomoći pri odlučivanju. Srećno!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje