subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

SteelSeries postaje partner The International Dota 2 šampionata

Legendarni esports brend je ponosni partner dve poznate ekipe koje će se takmičiti na ovogodišnjem turniru: Red Bull OG (dvostruki TI šampioni) i T1

 Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas zvanično postaje partner The International Dota 2 šampionata, najvećeg esports turnira na svetu.

Kao zvanični brend The International Dota 2 šampionata, SteelSeries će svim takmičarima obezbediti svoju renomiranu kolekciju miševa, tastatura, slušalica i ostale opreme, i aktivno učestvovati u aktivnostima ovog spektakularnog esports događaja. Za sve posetioce i navijače, SteelSeries će biti na licu mesta, u Bukureštu, Rumuniji, gde će promovisati svoj brend, uz pokriće događaja na Twitch.TV/SteelSeries i SteelSeries.com/blog, kao i hajlajte na Instagramu i Twitter-u. Pored toga, SteelSeries će predstaviti QcK Prism XL, novu ekskluzivnu The International Dota 2 Championships podlogu za miša, koja će se prodavati tokom turnira. Više o tome na steelseries.com.

Iako do danas nije bio zvaničan partner turnira, SteelSeries je uvek bio deo The International šampionata, i to kao sponzor najboljih timova na svetu. Za deseti jubilarni The International šampionat, SteelSeries će ponovo biti partner ekipe Red Bull OG, dvostrukih The International šampiona, a sada i ekipe T1, jedne od najpoznatijih esports organizacija na svetu.

Partnerstvo sa The International šampionatom je još jedno sjajno dostignuće u dvadesetogodišnjoj karijeri originalnog esports brenda. Sa SteelSeries opremom, profesionalni esportisti su osvojili veću novčanu sumu na esports turnirima nego sa bilo kojim drugom brendom. Početkom godine, SteelSeries je najavio novo partnerstvo sa T1 Entertainment & Sports, kao i Mercedes-AMG Petronas Esports Team, esports ekipom Mercedes-AMG Petronas Formula 1 tima.

U 2021. godini, SteelSeries je predstavio Prime, kolekciju periferija namenjenu esportistima. Prime serija nudi kolekciju ultra-laganih, kompaktnih miševa i nove Arctis Prime slušalice, koje pružaju izuzetan kvalitet, komfor i besprekoran zvuk. Uz doprinos i saradnju sa preko 100 svetski poznatih esportista, Prime ima samo jedan cilj: pobedu.

Više o The International Dota 2 šampionatu saznajte na Dota2.com/International. Više o Valve Software saznajte na ValveSoftware.com.

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje