subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sudeći po nizu rezultata na redu je “X“

Sa početkom od 17 sati i 30 minuta odigraće se utakmica između Ostersundsa i Varbergsa, u sklopu 28. kola švedskog Allsvenskana, tj. prvog ranga takmičenja.

Ostersunds se nakon 27 odigranih kola nalazi na 11. poziciji, jer je u dosadašnjem toku sezone sakupio 33 boda i ostvario 8 pobeda, 9 remija i 10 poraza.

Varbergs, sa druge strane, ima 31 bod i nalazi se na 12. poziciji, a do sada je uspeo da zabeleži 8 pobeda, 7 remija kao i 12 poraza.



S obzirom na to da su do kraja sezone ostala još 3 kola ni jedna od ovih ekipa teoretski nije obezbedila opstanak. Domaćinu će biti potreban jedan bod kako bi se potpuno osigurao, dok bi gosti i sa remijem i sa pobedom bili u odličnoj situaciji pred samu završnicu.

Međusobne utakmice: Ostersunds – Varbergs (www.flashscore.com)

Do boda koji im je preko potreban ovi timovi bi mogli da dođu već na ovoj utakmici, s obzirom na to da je njihova saradnja očigledna. Naime, oni su razmenili po 3 boda u sezonama 2013, 2014 i 2015, da bi nakon toga usledila pauza sa ligaškim utakmicama sve do prošlog avgusta i 12. kola sezone 2020 kada su odigrali nerešeno.

Ne možemo da tvrdimo da saradnja sigurno postoji nakon 5 godina bez međusobnih susreta, ali u ovoj situaciji svakako da vredi odigrati “X“ (3,30), bar na sitno.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje