Sa početkom od 17 sati i 30 minuta odigraće se utakmica između Ostersundsa i Varbergsa, u sklopu 28. kola švedskog Allsvenskana, tj. prvog ranga takmičenja.

Ostersunds se nakon 27 odigranih kola nalazi na 11. poziciji, jer je u dosadašnjem toku sezone sakupio 33 boda i ostvario 8 pobeda, 9 remija i 10 poraza.

Varbergs, sa druge strane, ima 31 bod i nalazi se na 12. poziciji, a do sada je uspeo da zabeleži 8 pobeda, 7 remija kao i 12 poraza.S obzirom na to da su do kraja sezone ostala još 3 kola ni jedna od ovih ekipa teoretski nije obezbedila opstanak. Domaćinu će biti potreban jedan bod kako bi se potpuno osigurao, dok bi gosti i sa remijem i sa pobedom bili u odličnoj situaciji pred samu završnicu.

Međusobne utakmice: Ostersunds – Varbergs (www.flashscore.com)

Do boda koji im je preko potreban ovi timovi bi mogli da dođu već na ovoj utakmici, s obzirom na to da je njihova saradnja očigledna. Naime, oni su razmenili po 3 boda u sezonama 2013, 2014 i 2015, da bi nakon toga usledila pauza sa ligaškim utakmicama sve do prošlog avgusta i 12. kola sezone 2020 kada su odigrali nerešeno.

Ne možemo da tvrdimo da saradnja sigurno postoji nakon 5 godina bez međusobnih susreta, ali u ovoj situaciji svakako da vredi odigrati “X“ (3,30), bar na sitno.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.