subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sudeći po ovom nizu rezultata na redu je još jedan “X“

Sa početkom od 19 časova na programu je utakmica 32. kola portugalske Lige Portugal 2 u kojoj će se sastati Vilafranquense i Covilha.

Vilafranquense se u ovom trenutku nalazi na 6. poziciji sa ukupno 44 osvojena boda pošto je do sada zabeležila 12 pobeda, 8 remija, kao i 11 poraza.

Covilha je ove sezone igrala katastrofalno, ostvarivši samo 7 pobeda, 6 remija i čak 18 poraza, pa na ovaj meč stiže kao poslednji tim na tabeli i sa 27 osvojenih poena.

Međusobne utakmice: Vilafranquense – Covilha (www.betexplore.com)

Ono što nam je zapalo za oko kada su u pitanju Vilafranquense i Covilha jesu njihove međusobne utakmice, kojih je u prošlosti bilo ukupno devet. U sezoni 2019-20 su i jedan i drugi tim došli do pobede, oba puta rezultatom 1:0, da bi nam u sezonama 2020-21 i 2021-22 priredili po dva remija – prvo rezultatima 2:2, a zatim i 1:1.

S obzirom na to da je prvi meč u ovoj sezoni završen nerešeno i bez golova, kao logičan izbor se nameće “X“ po kvoti 3,30, kao i tačan rezultat “0:0“ koji se plaća fantastičnom kvotom 9,50. Šta vi mislite, da li je ovaj niz slučajan ili postoji neki vid saradnje?

Vilafranquense – Covilha – 0:0

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje