četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Sumnjiv niz rezultata u trećoj ligi Italije!

U okviru 28. kola italijanske Serie C – Group A odigraće se utakmica između Livorna i Alessandrije, koja je na programu od tačno 15 časova.

Livorno se nakon 27 odigranih kola nalazi na poslednjoj, 20. poziciji, dok iza sebe ima skor od 5 pobeda, 9 remija i 13 poraza. Zbog kazne od strane saveza na svom kontu ima 19, umesto 24 osvojena boda.

Alessandria je, sa druge strane, u dosadašnjem toku sezone zabeležila 12 pobeda, 8 remija i 7 poraza, pa se uoči današnje utakmice sa ukupno 44 poena nalazi na 6. mestu, odnosno u zoni za play-off.

Ove dve ekipe su u prošlosti odigrale ukupno 7 međusobnih utakmica, počevši od sezone 2000-01, da bi se nakon 15 godina pauze po prvi put sastali u septembru 2016-e. Od tada smo mogli da vidimo niz rezultata koji podseća na “3 za 3“, jer su i Livorno i Alessandria uzeli po tačno 3 boda u sezonama 2016-17 i 2017-18. Da sve bude još interesantnije, na prvom meču u sezoni 2020-21 slavila je ekipa Alessandrije, nakon preokreta i zahvaljujući penalu u 93. minutu.

Međusobne utakmice: Livorno – Alessandria (www.flashscore.com)

Iako je ovaj “uzorak“ utakmica dosta mali da bismo mogli da tvrdimo da Livorno i Alessandria zaista sarađuju, niz je previše sumnjiv da bismo ga ignorisali. Danas bi po nekom pravilu trebalo da očekujemo trijumf Livorna (kvota 3,50), kome su i bodovi nešto potrebniji u ovom trenutku. Gostujući tim je od granica zone za play-off udaljen 11, odnosno 9 bodova, dok domaćin zaostaje samo 1 bod od mesta koje vodi u doigravanje. Ipak, do kraja sezone ima još 11 kola pa je apsolutno sve moguće. Šta vi mislite o ovoj utakmici?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje