petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sumnjiv niz rezultata u trećoj ligi Italije!

Sa početkom od 14 sati i 30 minuta na programu je meč 33. kola italijanske Serie C (Group A) u kojem će Piacenza ugostiti Lecco.

Piacenza na ovu utakmicu stiže kao poslednji, 20. tim na tabeli pošto je na 32 odigrana meča osvojila 28 bodova i ostvarila 6 pobeda, 10 remija i 16 poraza.

Sa druge strane, Lecco ima 53 poena i skor od 15 pobeda, 8 remija i 9 poraza te se uoči današnjeg duela nalazi na 4. poziciji, tj. jednom od mesta koje vode u baraž.

Međusobne utakmice: Piacenza – Lecco (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim susretima obe dve ekipe su u prošlosti odigrale ukupno 9 utakmica. Ako izuzmemo prvu sezonu u kojoj su se sastali (2013-14), možemo da primetimo da su Piacenza i Lecco naizmenično pobeđivali u sezonama 2015-16, 2020-21 i 2021-22 što može da ukazuje na postojanje saradnje, da bi na prvom meču ove sezone do pobede došao Lecco.

Ukoliko saradnja zaista postoji danas bismo mogli da vidimo pobedu Piacenze (2,65), ali s obzirom na to da su bodovi potrebni i jednima i drugima, kao i da su na drugom meču u sezoni 2013-14 podelili bodove, umesto čiste pobede vredi pokušati sa tipom “W1“ ili se ograditi duplom šansom “1X“. Koji rezultat vi očekujete na ovom meču?

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje