četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije 2022/23: FK TSC – Radnički 1923 (najava i prognoza meča)

BAČKA TOPOLA – Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole u sredu 31. avgusta od 18.30 h,  na svom stadionu TSC Arena očekuje ekipu Radničkog 1923 iz Kragujevca u 9. kolu Mozzart Bet Superlige, sa namerom da se na domaćem terenu ne opusti, već da ostvari važnu pobedu.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić veruje da će utakmica biti dobra, zahtevna i da njegov tim očekuju „porođajne muke“, s obzirom na kvalitet koji je protivnik do sada pokazao u prvenstvu.

„Radnički je jedna veoma organizovana ekipa, posebno defanzivno. Jako teško primaju golove, teško ih i daju, ali je to ekipa koja sa loptom zna šta želi. U njihovoj igri se vidi pečat trenera i stručnog štaba i stvarno želim da im uputim komplimente za igru koji su pokazali tokom sezone. Protiv Čukaričkog su bili jako dobri, nezasluženo su igrali nerešeno, pobedili su Javor u Ivanjici, koji je u izvanrednoj formi, a sada su pružili i ravnopravnu utakmicu sa Partizanom, što dovoljno govori u koliko su dobroj formi. Moraćemo da budemo strpljivi i istrajni kako bi ostvarili trijumf i to je ono što će biti  jako važno na ovoj utakmici“, ocenio je formu protivnika pred utakmicu trener plavo-belih.

Svakako trener Lazetić je zadovoljan i formom svog tima.

„Mi smo u veoma dobrom momentu, dižemo formu iz kola u kolo, igrali smo jako dobro na prošloj utakmici i očekujemo da nastavimo u istom stilu, što će nam, nadamo se, doneti pozitivan rezultat. Na našem stadionu očekuje nas idealan teren, vrhunski uslovi za fudbal i mislimo da će i jedan i drugi tim biti na visokom nivou. Ovaj stadion motiviše sve ekipe, što je dobro, ali sa druge strane to ne znači da se treba opustiti. Kao što sam rekao i pred utakmicu protiv Mladosti GAT, treba sve to isto da pokažemo, ne uzimamo stvari zdravo za gotovo, jer igramo pred domaćom publikom, već ćemo biti ekstra motivisani da na svom terenu pružimo dobru partiju“, uveren je u kvalitet svog tima Lazetić.

Odbrambeni igrač Miloš Cvetković, koji je u TSC došao iz lučanske Mladosti u letnjem prelaznom roku, takođe ima samo reči pohvale za protivnika.

„Biće to svakako jedan težak meč. Ekipa iz Kragujevca je jedan odličan tim, što su pokazali u poslednjoj utakmici protiv Partizana, kada su izgubili bukvalno u poslednjem minutu, ali su ceo meč odigrali dobro i kvalitetno. Bez obzira što očekujemo tešku utakmicu, mi igramo ovde kod nas, na našem terenu, pred svojim navijačima, tako da očekujem da svi damo svoj maksimum i naravno ostvarimo što bolji rezultat za nas, a to je naravno pobeda“, smatra Cvetković.

Utakmica se igra u sredu 31. avgusta od 18.30 h, na stadionu TSC Arena u Bačkoj Topoli. Direktan prenos je obezbeđen na kanalu Arena Sport 2.

TSC je trenutno četvrti na tabeli sa 13 osvojenih bodova , dok je Radnički 1923 na 11.  mestu sa 9 bodova.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

Mob:+381 63 81 13 162

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje