subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Susret rumunskih ekipa nam donosi dva interesantna niza!

Sa početkom od 16 sati i 30 minuta na programu je meč 19. kola rumunske Lige 1 u kojoj će se sastati ekipe Voluntari i Universitatea Craiova.

Voluntari se nakon 18 kola nalazi na pretposlednjoj, 15. poziciji, dok na svom kontu ima 15 poena i skor od 4 pobede, 3 remija i 11 poraza.

U. Craiova je do sada osvojila ukupno 35 bodova zbog čega u ovom trenutku, sa učinkom od 10 pobeda, 5 remija i 3 poraza, zauzima 3. mesto na tabeli.

Ako bacimo pogled na prethodne susrete ova dva tima, tačnije na poslednjih 6 međusobnih utakmica, moći ćemo da primetimo dva veoma interesantna niza.

Međusobne utakmice: FC Voluntari – U. Craiova (www.flashscore.com)

Prvi se odnosni na seriju pobeda Universitatea Craiove, odnosno današnjeg gosta, koji traje od februara 2018. godine i obuhvata poslednjih 7 utakmica. Što se tuče drugog niza, koji takođe možemo da vidimo na slici, na svakom od navedenih 6 susreta su se zatresle obe mreže i broj golova je bio minimalno 3.

Za još jedan “GG3+“ u režiji rumunskih prvoligaša nudi se kvota 2,55, dok se nova pobeda Universitatea Craiove plaća kvotom 1,65. U slučaju da se oba niza nastave biće prolazan i tip “2&GG“ i to po fantastičnoj kvoti 3,85.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje