petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Susreti im obiluju golovima, a kladionice nude odlične kvote

Sa početkom od 16 sati po našem vremenu na programu je utakmica finske Veikkausliige, odnosno prvog ranga takmičenja, između HIFK-a i Ilves-a.

HIFK je na prve dve utakmice u sezoni zabeležio pobedu nad Hakom i remi sa SJK-om zbog čega se u ovom trenutku, sa 4 boda, nalazi na 5. poziciji.

Ilves, sa druge strane, ima 3 boda i zauzima 9. mesto na tabeli, a do sada je upisao pobedu nad AC Oulu-om kao i poraz od HJK-a.

Međusobne utakmice: HIFK – Ilves (www.flashscore.com)

Utakmice između HIFK-a i Ilves-a su praktično postale prepoznatljive po napadačkom fudbalu i velikom broju pogodaka, što može da nam potvrdi i podatak da su se na poslednjih 7 susreta mreže ovih ekipa zatresle ukupno 29 puta ili u proseku nešto više od 4 puta po meču.

Samim tim, na svakoj od navedenih sedam utakmica je bio dobitan tip “3+“ (2,30), dok smo tip “GG“ (1,90), odnosno “GG3+“ (2,70) videli čak 6 od 7 puta. Sve u svemu, ako finski prvoligaši nastave sa efikasnim okršajima naplatićemo odlične kvote, a nadamo se da će baš tako i biti.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje