subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Argentina Francuska (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


Selekcija Argentine uspela je u polufinalu da prođe dosta lakše nego što se očekivalo Hrvatsku i rezultatom 3:0 došla do finala koje je i bilo cilj na početku šampionata, pre svega jednog od najboljih igrača današnjice, Lionela Mesija. Jako dobra, agresivna igra, promena taktičkog pristupa selektora Skalonija, sve je to izgledalo jako dobro u polufinalnom meču, iako pre svega treba istaći ogromnu motivaciju i želju kod igrača selekcije. Ono što danas sigurno očekujemo to je da Mesi, poput meča u finalu Kopa Amerike, motiviše svoje saigrače do krajnjih granica, pa će biti samo bitno da li će oni tu energiju i adrenalin kanalisati u pravom smeru, jer će ipak protiv sebe imati tim koji je aktuelni svetski prvak.

Izostanci: Alejandro Gomez će najverovatnije biti na klupi jer vuče neku manju povredu

Očekivana postava: E. Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Acuna; De Paul, Fernandez, Mac Allister; Di Maria, Messi, Alvarez


Selekcija Francuske je na ovo prvenstvo krenula bez Pogbe, Kantea, Benzeme, Kimpembea, Maignana, Kamare i za gotovo sve selekcije na svetu ovo bi bio udarac koji bi ih koštao plasmana daljeg od četvrtfinala, ali ne i za selekciju Francuske, koja je na ovaj način potvrdila upravo činjenicu da ima dve postave koje mogu ravnopravno da igraju za selekciju. U polufinalu su bili bolji od Maroka, a deluje da su tom meču odigrali otprilike koliko treba, čekajući greške i propuste kod rivala, koristeći svoje najveće kvalitete. Ono što je bitno spomenuti jeste da su najveće bojazni kod navijača ove selekcije bile nepravdane, mladi Tchoumeni je odigrao fenomenalan turnir, dok je Grizman na poziciji ,,osmice“ pružio partije kao da čitav život igra na tom mestu i tako u potpunosti eliminisao nedostaka Pogbe u veznom redu. Sigurno je da Francuska želi da ponovi uspeh iz Rusije i da će to biti mali pritisak na leđima igrača, ali i da je većina tima već igrala ovakve mečeve.

Izostanci: Zbog virusa su van tima bili Upamecano i Rabiot, pa se postavlja pitanje da li će, kao i u polufinalu, biti van tima?

Očekivana postava: Lloris; Kounde, Varane, Upamecano (Konate), T. Hernandez; Tchouameni, Rabiot (Foffana); Dembele, Griezmann, Mbappe; Giroud


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Mišljenje urednika: Očekujemo jako zanimljivo finale, gde će se ključna bitka voditi u sredini terena, a uz to sve oči će biti usmerene na Mbappea i Messija kao ključne igrače obe selekcije, ono što je po nama danas ključ svega jeste veća motivacija kod Argentine, koja će sigurno biti na nikad većem nivou, pa je naš predlog da Argentina osvaja turnir po kvoti 1,85.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje