petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Francuska – Danska (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.

Francuska će igrati sa Danskom danas od 17 časova u okviru 2. kola grupe D. Francuska je prvu utakmicu privela kraju u svoju korist, pobedivši bez velikih problema reprezentaciju Australije rezultatom 4:1. Iako su ove godine toliko oslabljeni da su mnogi smatrali da će neće napraviti veliki uspeh, svi igrači su do sada demantovali te tvrdnje i pokazali su da Francuska ima širok opseg fudbalera koji uvek mogu da zamene one koji ne igraju. Sada će imati možda i najtežeg protivnika u grupi, da bi potom u 3. kolu igrao protiv Tunisa, protiv kog je apsolutni favorit. Verujemo da će prolaz u osminu finala tražiti već danas.

Izostanci: Jedino Lucas Hernandez neće biti u protokolu za meč, a njega je u prošloj utakmici zamenio mlađi brat, Theo Hernandez, već u 13. minutu utakmice.

Očekivani sastav (4-2-3-1): Lloris; Hernandez – Upamecano – Konate – Pavard; Rabiot – Tchouameni; Mbappe – Griezmann – Dembele; Giroud


Danci su protiv Tunisa odigrali vrlo bledu partiju, iako smo mogli da očekujemo mnogo više od njih, na osnovu prikazanih kvalifikacija. Sada će imati vrlo težak meč protiv favorita grupe, dok ih u poslednjem kolu čeka meč protiv Australije, koji je nezgodan rival, kao i Tunis. Ovo definitivno neće biti utakmica za „vađenje“ Dancima, ali sigurno da se neće predati i očekivati da izgube. Ukoliko žele da ostvare pozitivan rezultat, nešto u pristupu igri moraju da menjaju, jer ako nisu uspeli da nađu rešenje protiv Tunisa, još teže će protiv vrlo čvrstog šampiona sveta.

Izostanci: Thomas Delaney neće igrati, odnosno za njega je zbog povrede Mundijal u Kataru završen.

Očekivani sastav (3-5-2): Schmeichel; Andersen – Kjaer – Christensen; Kristensen – Damsgaard – Hojbjerg – Eriksen – Maehle; Olsen – Dolberg


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Probaćemo sa predlogom „P/K1“ po kvoti 1.65, jer na osnovu do sada prikazanog teško da možemo da vidimo Dance kao favorite, ili kao potencijalnu opasnost po svetskog šampiona. Ipak, ovo je Mundijal i sve je moguće, ali mi na ovoj utakmici vidimo Francusku kao favorita, koja će doći do tri boda i osmine finala.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje