petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Hrvatska – Kanada (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


HRVATSKA – KANADA

HRVATSKA je u uvodnom kolu remizirala u susretu bez golova protiv selekcije Maroka, iako su imali ulogu favorita na tom duelu. Viceprvak sveta iz 2018. godine je imao veći posed lopte u svojoj kontroli, uglavnom diktirao tempo igre, ali su izostale prave prilike, odnosno nije bio kreiran veliki broj šansi, kao i realizacija istih.

Popularni „Vatreni“ najveću koncentraciju kvaliteta imaju u veznom redu, gde su fudbaleri poput – Marcela Brozovića, Matea Kovačića, Marija Pašalića, Ivana Perišića, dok je svakako ponajbolji igrač i „mozak“ ekipe – Luka Modrić.

Ipak, potencijalni problem može da predstavlja izostanak jednog vrsnog i izuzetno kvalitetnog centralnog napadača (koji iz prve i eventualno jedine prilike dolazi do pogotka), kao što su to imali u Rusiji pre četiri godine u vidu – Mario Mandžukića, dok ovoga puta u svom sastavu nemaju tako kvalitetnog centarfora poput njega.

Probleme sa povredama imaju – /

Očekivana postava (4-3-2-1) – D.Livakovic – J.Juranovic, D.Lovren, J.Gvardiol, B.Sosa – L. Modric,Brozovic, M.Kovacic – M.Pasalic, I.Perisic – A.Kramaric

KANADA je na „otvaranju“ Svetskog prvenstva pretrpela minimalan poraz od favorita Grupe „F“ – Belgije. Ipak, prema prikazanoj igri spomenuti poraz nikako nisu zaslužili, jer su bili dosta bolji i konkretniji tim na samom terenu, te su uputili čak 22 udarca ka protivničkom golu.

Pritom, na ovom duelu su promašili jedanaesterac, nije im dosuđen još jedan očigledan penal, u izglednoj situaciji za postizanje gola sviran je ofsajd kojeg nije bilo, te se može reći da su Kanađani bili oštećeni od strane glavnog sudije – J.Sikazwe i njegovih pomoćnika, koji bez dileme nemaju kvaliteta da „dele pravu“ na ovako velikim utakmicama i turnirima, te je FIFA svakako pogrešila njihovim imenovanjem.

Kanada jeste izgubila nesrećno prvu utakmicu, ali su svima pokazali da itekako mogu da budu neugodan rival i da se jednostavno neće olako predavati, već nastojati da se nadigravaju i pobede svog rivala bez obzira na njegov renome.

Uprkos neuspehu, kanadski reprezentativci su izvesno dobili novu dozu samopouzdanja nakon izuzetno dobre prikazane igre, a posebno u dobar rezultat protiv Hrvatske veruje selektor nacionalnog tima – Džon Herdman koji je odmah nakon utakmice sa Belgijom izjavio sa je njegova ekipa apsolutno spremna da savlada „Kockaste“.

Probleme sa povredama imaju – /

Očekivana postava (3-4-2-1) – M.Borjan – A.Johnston, S.Vitoria, K.Miller – A.Davies, A.Hutchinson, S.Eustaquio, R.Laryea – T.Buchanan, C.Larin – J.David

 

Mišljenje urednika: Bez dileme veoma bitna utakmica za obe selekcije oko njihovog potencijalnog plasmana u narednu fazu Mundijala. Nakon remija u prvom kolu, aktuelni svetski viceprvaci sada naprosto „moraju da idu“ na pobedu, kako sebi ne bi dozvolili da se „vade“ u poslednjem duelu protiv reprezentacije Belgije. Sa druge strane, Kanada ima obavezu da osvoji barem bod na ovom susretu, kako bi zadržala svoje šanse za 1/8-finala. I jedni i drugi nisu bili efikasni u uvodnim utakmicama, te bi sada to mogli, ali i morali da promene.

 

Glavni sudija – A.M.Matonte Cabrera (Uruguay)

Predlog za tipovanje Winner 1 / @1.55 ili GG / @1.85

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17h na stadionu „Khalifa International“ u Dohi.

ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje