subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Belgija – Maroko (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


Selekcija Belgije osvojila je tri boda u prvom kolu, u meču sa Kanadom, ali je ostavila mnoga otvorena pitanja, jer je taj meč mogao vrlo lako da ode u drugu stranu, pre svega zbog jako dobre igre Kanade, koja je uz to i promašila penal, a da je bilo malo više objektivnosti kod sudije, mogli su da imaju najmaje još jedan. Tim Belgije na terenu deluje dosta apatično, nema brzine u igri, a uz to najbolji napadač tima Lukaku je van tim i sve su to problemi koji za Belgiju nisu mali. Činjenica je da je ova selekcija Belgije svoj verovatno najbolji momenat imala na Svetskom prvenstvu 2018-e godine i da je u blagom padu, iako po imenima i dalje veoma jaka.

Izostanci: U timu i dalje nema Lukakua koji je ove sezone odigrao samo pet mečeva za Inter, a propustiće i ovaj duel Svetskog prvenstva.

Očekivana postava: Courtois – Verthongen, Alderweireld, Dendocker – Carassco, Witsel, Tielemans, Castagne – De Bruyne, E.Hazard, Batsuhuayi


Selekcija Maroka je u prvom susretu na turniru odigrala jako čvrst meč i uzela bod favorizovanim Hrvatima. Radi se o jako čvrstoj ekipi koja ima puno igrača koji su rođeni i ponikli van Maroka, najviše u Francuskoj, Belgiji i Holandiji. Ono što i dalje stoji kao upitnik nad ovom selekcijom jeste činjenica da su promenili selektora jako blizu šampionata, ali za sada ekipa deluje kompaktno i usresređeno na cilj, da izađu iz jako teške grupe u kojoj su se našli. Danas ćemo ih verovatno opet videti u defanzivnijem izdanju, u želji da svoj meč odluke igraju protiv Kanade.

Izostanci: U timu Maroka za danas očekuje se da meč propuste Noussair Mazraoui, Abdelhamid Sabiri i Abdessamad Ezzalzouli.

Očekivana postava: Bounou, Attlah-Allah, Aguard, Saiss, Hakimi, Amrabat, Ounahi, Ziyech, Boufal, Amallah, En-Nesyri.


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Mišljenje urednika: Dosta istrošena Belgija deluje slabo motivisana i izlazi na megdan timu koji će pokušati da ponovi izdanje iz prvog meča kada su bili kompaktni i veoma dobro organizovani. Očekujemo jedan poprilično zatvoren meč pa u tom kontekstu i ide naš predlog 1P0-1&2P0-2 po kvoti 1,55.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje