subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Kostarika – Nemačka (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.

Da vam je neko rekao da će u trećem kolu Nemačka biti prikovana za dno tabele, teško da biste mu verovali. Ipak, situacija je takva. Nemci su u prvom kolu poraženi od selekcije Japana rezultatom 2:1, da bi u drugom susretu odigrali 1:1 sa Španijom, iako su i taj meč mogli da izgube.

Situacija se okrenula za 180 stepeni kada su Kostarikanci savladali Japan, te sada sve selekcije u teoriji mogu dalje.

Nemačka bez kalkulacija večeras mora da ide na pobedu, ida se nada da Japan neće pobediti Španiju. Ukoliko slave Japan i Nemačka, onda Nemačka neće ići dalje, jer će teško imati bolju gol razliku od Španije, uz potencijalno isti broj bodova. Dakle, situacija im nije najpovoljnija, ali moraju da idu na pobedu, ako ne žele da završe Mundijal u grupnoj fazi.

Izostanci: Nema izostanaka

Očekivani sastav (4-2-3-1): Neuer; Kehrer – Sule – Rudiger – Raum; Kimmich – Gundogan; Gnabry – Musiala – Sane; Fullkrug


Kostarikanci su u grupi E važili za prvog kandidata za ispadanje, te da su izgubili od Japana u 2. kolu, sada bi situacija za njih bila bezizlazna. Ovako imaju pravo da se nadaju plasmanu dalje.

Reč je o tome da trenutno imaju 3 boda, isto kao i drugoplasirani Japan, a da ne spominjemo da ih pobeda vodi u osminu finala bez daljih kalkulacija. Takođe, remi bi im odgovarao samo u slučaju da Španci pobede Japan, zbog loše gol razlike koju imaju, te im remi Španije i Japana ne bi godio, jer bi uz isti broj bodova kao i Japan, ipak bili treći.

Da se neće predati, u to nema sumnje, jer smo još jednom videli da mesto autsajdera na papiru ne znači uvek i poraz, ali će im ovo biti vrlo teška utakmica, jer i Nemačka cilja pobedu.

Izostanci: Francisco Calvo zbog kartona

Očekivani sastav (5-4-1): Navas; Oviedo – Waston – Chacon – Duarte – Fuller; Campbell – Tejeda – Borges – Torres; Contreras


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Teorija je zvučala tako, a u praksi je situacija znatno drugačija. Ništa Kostarikanci nisu pokazali protiv Španije, a protiv Japana su gotovo iz jedne akcije okrenuli tok meča. Fokus će im biti na odbrani svog gola i nadanju da će Španija da pobedi Japan. Ovde očekujemo presing Nemačke i pitanje je do koliko će da broje večeras, osim ukoliko se nešto drastično ne promeni u igri Kostarike, u šta sumnjamo. Probaćemo sa predlogom „2-2&3+“ koji se plaća kvotom 1.65. Ako ih Nemci „načnu“ u prvom delu igre, verujemo da je tu kraj Mundijala za Kostariku.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje