petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Južna Koreja – Gana (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


JUŽNA KOREJA – GANA

JUŽNA KOREJA je u uvodnom kolu Grupe „H“ remizirala u susretu protiv selekcije Urugvaja u susretu bez postignutog pogodaka i bez ijednog udarca u okvir protivničkog gola.

Azijska selekcija na kraju može da bude i zadovoljnija nakon osvojenog boda protiv Urugvajaca koji su u dva navrata na toj utakmici pogađali stative.

Korejci su prikazali dosta disciplinovanu i črstu igru u fazi odbrane, ali sa druge strane gotovo da ništa nismo videli od njih u napadačkom smislu.

Imaju jedan osvojen bod na svom kontu, ali za eventualni prolazak u nokaut fazu Mundijala svakako im je potreban dobar rezultat i na narednom susretu, jer im u poslednjem kolu grupne faze predstoji veoma teška utakmica protiv favorita ove grupe – Portugala.

Probleme sa povredama imaju – /

Očekivana postava (4-3-3) – K.Seung-gyu – K.Moon-hwan, K.Young-gwon, K.Min-jae, K.In-su – J.Woo-Young, H.In-beom, L.Jae-sung – H.Hee-chan, Hwang Ui-jo, S.Heung-min

GANA je u uvodnom kolu pretrpela dosta tesan poraz od jednog od favorita za osvajanje Svetskog prvenstva, Portugala (3:2). Imali su remi u „džepu“ kada je objektivno gledano veoma olako (čak i nepravedno) dosuđen penal za Portugal, koji je realizovao Kristijano Ronaldo.

Gana je uspela da poravna rezultat, ali su nedugo zatim u razmaku od svega tri minuta primili dva gola. Ipak, nisu „klonuli duhom“ i predali se, već su u 89. minutu smanjili zaostatak na jedan gol razlike, dok su u poslednjim momentima utakmice bili u izglednoj prilici i da izjednače, ali se u ključnom momentu okliznuo Injaki Vilijams, te je tako „propala“ šansa da stignu do boda.

U svakom slučaju, afrička selekcija je ostavila veoma dobar utisak protiv jedne visoko kvalitetne reprezentacije kakva je Portugal, a svakako ostaje veliko pitanje kakav bi konačan ishod bio da evropskoj selekciji nije sviran, tako da se izrazimo, „premekan“ penal.

Probleme sa povredama imaju – /

Očekivana postava (4-2-3-1) – L.Ati-Zigi – A.Seidu, D.Amartey, A.Djiku, B.Rahman – T.Partey, S.Abdul Samed – O.Bukari, A.Ayew, M.Kudus – I.Williams

 

Mišljenje urednika: Book-makeri makar blagu ulogu favoritu daju Južnoj Koreji. Iskreno, mi takvo mišljenje ne delimo ovoga puta. Gana jeste izgubila svoju prvu utakmicu, ali su prikazali dosta dobro izdanje i postigli dva gola, dok azijska selekcija nije uputila nijedan udarac u okvir, a imali i određenu dozu sreće da ostanu neporaženi. Gani je svakako neophodan pozitivan ishod sada, jer bi u suprotnom već nakon drugog kola mogli biti eliminisani sa turnira. Svakako neće biti nimalo lak duel za obe selekcije, ali mi prednost dajemo Gani usled znatno boljeg utiska koji su ostavili nakon prvog kola.

 

Glavni sudija – A.Taylor (England)

Predlog za tipovanje – X2 / @1.55

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 14h na stadionu „Education City“ u Al Rajanu.

ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje