petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Brazil – Švajcarska (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.

Brazil i Švajcarska sastaće se danas od 17 časova u okviru 2. kola grupe G. Utakmica koja potencijalno može biti i vrlo interesantna za Srbiju, a ishod iste može direktno da utiče na i na rasplet grupe G.

Na Brazilce ne treba trošiti reči. Oni su bez premca jedni od favorita za osvajanje „boginje“ i imaju 2 tima koja mogu da izvedu na teren u svakom trenutku, bez da vode računa o tome da li na nekoj poziciji imaju manjak kvalitetnih fudbalera. Dobra stvar po reprezentaciju Srbije jeste ta što je Brazil pobedio rezultatom 2:0, jer deluje da bi upravo protiv Švajcarske ili Kameruna gol razlika „karioka“ mogla da bude još veća. Oni se neće zaustaviti na grupnoj fazi, a ni u ranoj eliminacionoj, već će težiti ka tome da stignu do samog kraja, i na osnovu do sada prikazanih igara svih sastava, bez sumnje su favoriti.

Izostanci: Zbog povreda neće igrati Neymar i Danilo

Očekivani sastav (4-2-3-1): Alisson; Sandro – Silva – Marquinhos – Alves; Casemiro – Fred; Vinicius Junior – Antony – Raphinha; Richarlison


Švajcarska jeste uvek neugodan rival, ali treba istaći da su imali velikih problema u realizaciji protiv Kameruna, te da nisu toliko glatko slavili, koliko je možda neko od njih to i očekivao. Oni će svakako na ovom susretu težiti ka tome da „izvuku“ makar bod, a u slučaju poraza, da isti bude sa što manjom gol razlikom. Koliko mogu u tome, ostaje nam da vidimo.

Pre četiri godine u Rusiji odigrali su 1:1, iako su ih Brazilci totalno nadigrali i imali gotovo 4x više šuteva ka golu od Švajcarske. Ipak, evropski tim igra već godinama unazad u sastavu sa malim brojem izmena, koji je kompaktan i ostvaruje solidne rezultate, ali protiv Brazila se sve to postavlja pod znak pitanja. Njihov glavni cilj je plasman sa drugog mesta, ali se ne pitaju samo oni u toj nameri.

Izostanci: Renato Steffen je propustio utakmicu sa Kamerunom zbog napetosti u mišićima, videćemo šta će biti za meč sa Brazilom

Očekivani sastav: Sommer; Widmer – Akanji – Elvedi – Rodriguez; Freuler – Xhaka; Shaqiri – Sow – Vargas; Embolo


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Teško da će Brazilci na ovoj utakmici da kiksnu, a mi predlažemo igru „1&D2+“ koja se plaća kvotom 1.80. Ukoliko ponove partiju kao protiv Srbije, makar 70%, verujemo da mogu da daju dva gola Sommeru i nađu rešenje protiv švajcarske defanzivne linije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje