petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Južna Koreja – Portugal (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


Došla je Južna Koreja na ovaj šampionat sa željom da se prvi put posle 2010-e nađe u nokaut fazi, ali kako sada stvari stoje čak im ni pobeda nad Portugalom to ne garantuje, jer će u tom slučaju Urugvaj morati da savlada Ganu. U prva dva meča bod protiv Urugvaja uz malo sreće i dve stative selekcije ,,Urusa“, a potom sjajan meč protiv Gane gde su se vratili posle minusa od dva gola na poluvremenu, ali su vrlo brzo popustili i primili treći za konačnih 3:2. Za sada nismo videli ofanzivan učinak od Sona, koji je najbolji igrač tima, ali svakako to ne znači da upravo u ovom meču ne bi mogao da ima prvi veliki doprinos.

Izostanci: Pod znakom pitanja je nastup Hwang Hee Chana

Očekivana postava: Seung Gyu – Jin Su, Young Gwon, Min Jae, Moon Hwan, Hwang In Beom, Jung Woo Young, Heung Min Son, Jeong Woo Yeong, Kwong Chang Hoon, Cho Gue Sung


Selekcija Portugala iskoristla je činjenicu da je upala u dosta ,,slabu“ grupu i sa dve pobede obezbedila već posle dva kola prvo mesto i prolazak u nokaut fazu takmičenja. Do sada je Portugal pokazao solidnu igru, iako i dalje ima problema, pre svega u defanzivi gde je u prvom susretu Danilo pokazao da nikako ne može da igra na mestu štopera, uz činjenicu da je Ronaldo koji ne igra u klubu i dalje neizostavni član prve postave, kao i Joao Felix koji takođe izgleda totalno van forme, za razliku od Rafaela Leao-a koji ulazi sa klupe, ali koji konstantno deluje kao pretnja po gol rivala. U ovom susretu može se desiti da selektor rotira postavu i odmori ključne igrače za 1/8 finala.

Izostanci: Danilo, Ottavio, Nuno Mendes će propustiti ostatak prvenstva zbog povrede

Očekivana postava: Rui Patrico – Dalot, Pepe, Jose Fonte, Antonio Silva, William Carvalho, Palhinha, Andre Silva, Rafael Leao, Ricardo Horta, Joao Mario


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Mišljenje urednika: Tim Portugala obezbedio je već prolazak sa prvog mesta, pa je gotovo izvesno da selektor neće rizikovati povrede nekog od ključnih igrača, jer mu već fale trojica, tako da očekujemo da uslovno rečeno B tim Portugala ,,odradi“ ovaj meč, kao i ekstra motivisanu Južnu Koreju, igra 1P0-1&2P0-2 plaća se kvotom 1,75!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje