utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Vels – Iran (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


Selekcija Velsa uspela je u prvom kolu da se vrati u meč protiv Sjedinjenih Američkih Država i da stigne do boda posle penala koji je u gol pretvorio Gareth Bale. Ono što je bilo evidentno to je da Vels nije ni izbliza ekipa kakva je bila na Evropskim prvenstvima kada su bili među najprijatnijim iznenađejnima turnira. Formacija sa 5 igrača u zadnjoj liniji, tj. 5-3-2 nije se pokazala delotvornom, pa se može reći da je u prvom poluvremenu Vels imao i sreće da SAD ne iskoristi činjenicu da su vrlo često boravili u njihovoj poslednjoj trećini terena, u koju su ulazili čak 101 put tokom meča, naspram 73 ulaska igrača Velsa. Izuzetno malo oduzetih lopti visokim presingom, uglavnom sve na postavljenu odbranu u niskom i srednjem bloku. Najviše pokušaja da napravi akcije Vels je imao dugim loptama, čak 70, od kojih su njihovi igrači primili tačno polovinu 35. Ono što je primetno jeste činjenica da Remzi i Bale nisu više klasa igrača kakvi su bili, a da njihovi naslednici još uvek nisu na top nivou, a od meča sa Iranom, zavisiće im i plasman na ovom šampionatu, pa ćemo videti kako će izgledati njihova igra u ovom susretu.

Izostanci: Joe Allan najverovatnije neće moći da pomogne timu, dok su se na manje povrede posle meča sa SAD-om žalili Ampadu i James.

Očekivana postava: Hennessy – Rodon, Mepham, B.Davies, N.Williams, Roberts, Ramsey, Morrell, James, Moore, Bale


Od selekcije Irana se više očekivalo u prvom meču protiv ekipe Engleske, ali promena selektora pred samo prvenstvo i povratak Keiroša, kao da nisu dale očekivani rezultat, pa je Engleska iskoristila gotovo sve prilike koje je Iran pružio i zasluženo slavila sa čak 6:2. Prvi golman tima Alireza Beyranvand je doživeo povredu nosa i najverovatnije ga neće biti ni na ovom meču, što može da predstavlja veliki hendikep obzirom na to da je dugo vremena prvi izbor na golu selekcije. Što se same igre tiče, deluje da Iran ne igra ni blizu svojih realnih mogućnosti kakve su prikazali na prošlom SP, a tim je jači za Taremija, strelca oba pogotka u prvom kolu i dokazanog golgetera Porta. U ovom meču Iran će svakako tražiti priliku da se iskupi protiv rivala koji po kvalitetu ne pripada top selekcijama Evrope.

Izostanci: Alireza Beyranvand prvi golman, još uvek je pod znakom pitanja nastup jednog od najboljih igrača Irana – Sardara Azmouna koji je u prvom meču ušao sa klupe.

Očekivana postava: Hosseini – Mohharami, Pouraliganji, Hosseini, Mohammadi – Jahanbakhsh, Ezatolahi, Noorollahi, Hajsafi, Amiri – Taremi


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Mišljenje urednika: Definitivno smo mišljenja da Iran nije pokazao ni deo svojih mogućnosti u meču protiv Engleske, dok je Vels svakako tvrda i neugodna ekipa koja će se boriti do zadnje sekunde svakog meča, ali ovog puta očekujemo dosta čvršći Iran i najverovatniji malo golova na meču, naš osnovni predlog je igra Xpp (nerešeno na poluvremenu) po kvoti 1,95, takođe golovi 0-2 plaćaju se kvotom 1,60!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje