petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo Katar 2022. Specijal (kartoni – 1. decembar)

Danas smo odlučili da predlozi budu besplatni pre svega jer mečevi nisu previše zanimljivi u pogledu kartona.

Danas smo se odlučili za drugu igru, tj. danas nećemo igrati više nego manje kartona.

20h Nemačka-Kostarika

Ovo je prvi meč na kojem ne bi trebalo da vidimo mnogo kartona. Duel dva ne preterano gruba tima. Nemci u prva dva kola imaju samo 3 žuta kartona i to sva tri protiv Španije. Kostarika je zaradila nešto više kartona, tj. ukupno 5.

Razlog zbog kojeg mislim da nećemo videti mnogo kartona leži u igri. Ovde je Nemačka veliki favorit, trebalo bi da vidimo sličan meč kao kad je Španija igrala sa Kostarikom, ne baš toliko efikasan, ali tu negde. Nekako na takvom meču nema razloga da bude previše kartona.

Sudija za ovu utakmicu dolazi iz Francuske i reč je o Stefani Frapart. Ona je jedan od nekoliko ženskih sudija na ovom prvenstvu. Ovo joj je prvi meč gde će biti glavni sudija,do sada je bila 4ti. Generalno sudije iz Francuske ne pokazuju mnogo kartona, a i igrači bi trebalo da budu nešto blaži ka njoj, tj ne bi trebalo da bude prigovora, pa sa te strane ne treba očekivati kartone, jedino na nekim grubim faulovima.

Predlog za ovaj meč je manje od 3.5 kartona.Kvota je 1.74 u meridijanu.


20h Japan-Španija

Još jedan par iz iste grupe i na ovom meču ista igra.

Španija u ovaj meč ulazi sa ogromnim šansama da se kvalifikuje, pitanje je sad samo sa koje pozicije. Postoji neka luda kalkulacija gde bi oni ispali, ali to je baš nerealno tako da su 99% prošli. Iz tog razloga nemaju zbog čega previše da zapinju na ovom meču i rizikuju kartone koji bi ih mogli koštati suspenzija. Oni u prva dva kola nisu ni bili previše agresivni. Svega 1 zarađen žuti karton je zaista malo.

Japan ima zašta da igra na ovom meču. Njima su potrebni bodovi da bi prošli dalje. Što se tiče agresivnosti,oni nisu previše agresivni. Svega 3 žuta kartona u prva dva kola i to u meču sa Kostarikom.

Sudija na ovom meču dolazi iz Južne Afrike i u pitanju je Viktor Gomes. Sudija koji je do sada sudio na jednom meču Francuska-Australija i pokazao je 4 kartona.

Predlog za ovaj meč je manje od 3.5 kartona. Kvota je 1.68 isto medijan.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje