četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Poljska – Saudijska Arabija (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.

Selekcija Poljske uspela je u prvom susretu da za razliku od nekih prethodnih takmičenja, odigra solidan meč i uzme bod protiv Meksika, iako je mogla do sva tri boda da je sa penala bio precizan Lewandowski, čiji šut je sačuvao Očoa. Tim je baš prema očekivanjima čvrst, ali generalno nedostaje malo više kreacije u igri, po nekim poljskim novinarima pozicija pojedinih igrača nije najbolje pogođena pa ćemo videti da li će u ovom susretu Poljska doći do četvrtog boda i do sjajne prilike da u meču sa Argentinom izbori plasman dalje, što je i prvenstveni cilj svih u savezu Poljske.

Izostanci igrača: nema izostanaka igrača u timu Poljske

Očekivana postava: Szczesny – Bereszynski, Kiwior, Glik, Cash, Krychoviak, Zalewski, Szymanski, Zielinski, Kaminski – Lewandowski


Saudijska Arabija je definitivno bila jedno od prijatnijih iznenađenja u prvom kolu šampionata sveta, pobeda nad Argentinom 1:2 ih je svakako upisala u istoriju njihovog fudbala, ali i u istoriju svetskih prvenstava. U prvom poluvremenu bili su u podređenom položaju kada se radi o posedu lopte, ali su sjajnim ofsajd zamkama zaustavili strašne napadače Argentine, kojima su poništena čak 3 gola, a jedini su postigli iz penala, koji je, u najmanju ruku, bio diskutabilan. U drugom delu, sjajne kontre Saudijaca i dva gola, uz odličan blok i defanzivu, doktorska distertacija Herva Renarda, selekora ove zemlje koji je još jednom pokazao da je vrhunski stručnjak. U novom meču, ova selekcija će tražiti nov povoljan rezultat, a sigurno da očekujemo sjajnu borbu sa selekcijom koja je po kvalitetu dosta slabija od ,,gaučosa“.

Izostanci: Yasir Al Shahrani, levi bek koji je doživeo tešku povredu na prvom meču, dok je pod znakom pitanja nastup Salman Al Faraj koji je izašao u prvom susretu zbog manje povrede.

Očekivana postava: Owais, Abdulhamid, Tambakti, Bulayhi, Burayk, Malki, Brikan, Abid, Kanno, Al Dawsari, Al Shehri.


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!


Mišljenje urednika: Svakako da je pre prvenstva neko pričao o ovom susretu, gotovo sigurno bi pobeda Poljaka bila gotovo izvesno izbor u većini susreta, međutim odlične partije Saudijaca u poslednjem pripremnom preču protiv Hrvatske, a potom i slavlje nad Argentinom sigurno su doprinele tome da se mišljenje promeni, mi ovde idemo da kombinacijom golova 1P0-1&2P0-2 po kvoti 1,60

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje