četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Španija – Nemačka (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


Mnogi nisu očekivali, ali su Španci odigrali sjajno na otvaranju prvenstva kada su prosto oduvali sa meča Kostariku sa 7:0. Mlada ekipa Španije upravo tako i igra, poletno, kreativno i ofanzivno što je svakako zanimljivo za gledanje, a za sada daje i rezultate, ono što će biti zanimljivo to je videti da li će moći tako i sa ozbiljnijim rivalima, kakav Nemačka svakako jeste, očekuje se ofanzivna postavka, iako ćemo gotovo izvesno videti tim bez klasičnog napadača, gde će Asensio igrati tog najisturenijeg igrača.

Izostanci: José Gayà je povređen

Očekivana postava: Simon, Alba, Rodri, Laporte, Azplicueta, Pedri, Busquets, Gavi, Torres, Asencio, Olmo


Iako nije neočekivano, Nemačka je razočarala svoje navijače još jednom i pokazala da ipak nije tim za velika dela, Japan je uspeo da iskoristi sve mane u igri ovog tima, a najviše činjenicu da su ih Nemci potcenili u drugom delu igre, što nikada nije bila karakteristika timova Nemačke. Sada će morati da se vade protiv selekcije Španije koja deluje dosta ozbiljnije od njih, ali svakako da Nemačka može da odigra dobar meč, pitanje je samo da li će to biti dovoljno za Špance. Možemo reći da se primetio izostanak Sanea u prvom meču, kao i izostanak Wernera, pa u napadu dosta toga ne izgleda sjajno. Takođe činjenica da im štoper Sule igra na mestu desnog bočnog igrača odbrane smanjuje im broj rešenja prilikom organizacije napada i čini ih dosta predvidljivim.

Izostanci: nastup Leroy Sane-a je i dalje pod znakom pitanja

Očekivana postava: Neuer, Sule, Rudiger, Shlotterbeck, Raum, Kimmich, Gundogan, Gnabry, Muller, Musiala, Havertz


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Mišljenje uradnika: Po svemu do sada viđenom, ali i po našim najavama sa početka šampionata, deluje da je Španija danas dosta bliža osvajanju tri boda, iako ne smatramo da će do toga doći lako, očekuje nas zanimljiv meč i jedan od derbija prve runde, a naš predlog je 1X&2+ gola po kvoti 1,75

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje