utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Svetsko prvenstvo Katar 2022. Specijal (kartoni – 29. novembar)

Danas počinje treće kolo takmičenja po grupama. Ovo kolo će nam dati odgovore na to koji će to timovi otići u narednu fazu. Veliki je ulog, a samim tim bi trebala biti i velika tenzija na terenu koja bi mogla da nam donese i dosta kartona.

Za današnji dan sam odabrao ova dva meča:

16h Holandija-Katar

Na prvi pogled jedan najmanje bitan meč, tj. meč koji bi mogao da ima najmanje tenzija jer je Holandija ogroman favorit, a Katar nema nikakve šanse za prolaz dalje. Ipak, ja sam se odlučio za kartone na ovom meču, ali u nešto drugačijem formatu. Odlučio sam se na igru da će Katar imati više kartona od Holandije. Razlozi za takvu igru su sledeći:

  • Katar je najgrublja ekipa na prvenstvu. Dobili su ukupno 7 žutih kartona. U prvom kolu 4, a u drugom 3.
  • Katar želi da izbegne da bude jedan od retkih timova bez ijednog boda i sigurno da će biti jako nervozni tokom celog meča.
  • Holandija je tim koji je dobio samo 1 žuti karton i spadaju u najmirnije ekipe.
  • Holandija je ekipa koja igra brzu, atraktivnu igru i jedini način da ih Katar zaustavi i da im oduzne loptu jeste kroz faulove.

Sudija za ovaj meč dolazi je Gasama i dolazi iz Gambije. Jedan totalno anonimni sudija sa afričkog kontinenta i pitanje koliko će se dobro snaći na ovom meču. Mišljenja sam da ne bi bio delegiran za ovaj meč da ima neki rezultatski značaj.

Njegov prosek kartona na reprezentativnom nivou na poslednjih 8 mečeva je 3.4 kartona. Lak je na crvenim kartonima, a ima 2 pokazana na poslednjih 8 mečeva.

Predlog za ovaj meč će biti da će Katar imati više kartona od Holandije. Kvota je 1.81 kladionica meridijan.


20h Iran-USA

Jedan meč na sve ili ništa. Pobednik ide dalje, mislim da je to dovoljno da se shvati težina ovog meča za oba tima. Iran ulazi sa nešto boljom pozicijom jer im igra i remi, ali ne verujem da će ići na tako nešto. Očekujem jedan jako oštar meč od samog starta. Mislim da će biti dosta faulova, dosta verbalnih čarki, a samim tim i jako mnogo varnica na terenu, kako sa jedne, tako i sa druge strane. Pogotovo će tenzija rasti kako se meč bude privodio kraju. Svedoci smo kako su se završavali mečevi i u drugom kolu koji su bili da kažem “ na nož „. U ovom meču će biti upletena i politika tu nema šta. Ova dva naroda se istorijski ne vole i sigurno da će to dodatno podgrejati i ovako uzavrelu atmosferu.

Iran je u dosadašnjem delu dobio 4 kartona, po dva na svakom meču.

Amerika je takođe dobila 4 kartona, ali sva 4 su dobili u prvom kolu protiv Velsa. U “ prijateljskom “ meču sa svojom “ braćom “ Englezima nije bilo kartona.

Za ovaj meč je delegiran Španac Lahos. Sudija koji zna da pokaže dosta kartona. Sudio je jedan meč na prvenstvu i pokazao je na tom meču 6 žutih kartona. Bila je to utakmica Katar-Senegal.

Na osnovu svega moj predlog je više od 4.5 kartona na meču, a kvota je 1.78. Kladionica meridijan.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje