subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Dubl tiket (Sreda)

Juče nam je dubl tiket prošao relativno lagano, a pošto danas ima dosta sitnih kvota odlučili smo da se oprobamo još jednom, iako kažemo da je singl i samo singl najbolja opcija za klađenje.

Oba para su sa turnira u Čarlstonu pa da krenemo.

Kiki Bertans – Aleksandra Krunić

Nema ovde šta mnogo da se polemiše Kiki Bertans je za klasu jača igračica od Aleksandre Kurnić u to nema sumnje. Njene igre na šljaci su posebno dobre, a ako nas pitate ona spada u top 5 igračica na šljaci u prethodne 2-3 sezone. Do sada u karijeri je zabeležila 207 pobeda na šljaci uz samo 77 poraza što je neverovatno. U tri od prethodne četiri sezone Bertans je imala 20+ pobeda na šljaci i to je jasan pokazatelj kako se ona snalazi na ovoj podlozi.

Sa druge strane je Aleksandra Krunić koja takođe voli šljaku, ali njena forma je toliko loša da je ponekad mučno gledati njen tenis. Ove sezone ima samo četiri pobede od kojih je jedna predaja Muguruze. Ovde je pobedila Matek Sands, ali treba istaći da se Amerikanka vratila tenisu posle teške povrede kolena i tu je bilo za očekivati da će Krunićeva slaviti.

Velikih problema sa servisom ima Krunićeva, a veoma loše koristi brejk šanse do kojih uspe da dođe. Ovde će dobrano morati da se pomuči, jer Bertens ne poklanja, a svaku grešku skupo naplaćuje.

Po našem mišljenju Bertens je za klasu jača igračica i ona će to danas pokazati.

Predlog: Pobeda Bertens 1,40

Irina Kamelija Begu – Kler Liu

Mladost protiv iskustva tako bismo mogli nazvati ovaj meč. Begu će se sastati protiv tinejdžerke Kler Liu koja još uvek nije napunila 18 godina.
Jasno je da je Begu ovde dosta iskusnija i bolja teniserka. One ne spada u atraktivne igračice, ali je vrlo disciplinovana i ne poklanja mnogo. Sa druge strane je Liu koja ima dobre rezultate na šljaci, ali to su bili uglavnom ITF turniri koji ne mogu da se porede sa ovim nivoom. Ona do sada nije imala prilike da se sastane sa igračicama iz samog vrha, a pobeda nad Linet joj je prva top 100 pobeda u karijeri. Ima tu dosta neiskustva, a to će igračica poput Begu znati da iskoristi.

Begu u Čarlstonu igra konstantno dobro. U prethodne tri sezone stizala je do četvrfinala i mišljenja samo da će tako biti i ove sezone. Liu jeste perspektivna igračica, ali ovde nema šta da traži.

Predlog: Pobeda Begu 1,35

Ukupna kvota na ova dva predloga iznosi 1,89. Sasvim korektna kvota za jedan fin dubl. Ipak, imajte u vidu da je ovo ženski tenis u kom je apsolutno sve moguće tako da predloge igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje