sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE 2

Drugi meč koji nam je zapao za oko odigraće Rafael Nadal i Filip Krajinović. Ovo je meč u kojem je Nadal apsolutni favorit, a verujemo da mu je ispadanje Đokovića dalo još veći motiv za titulom.

Nadal voli da igra u Indijan Velsu. Opšte je poznato je on veoma dobar prijatelj sa Lerijom Elisonom, vlasnikom turnira. U dosadašnjem delu karijere Nadal je tri puta osvojio Indijan Vels, i još dva puta igrao finale. Ove godine je odigrao dva vrlo dobra meča i zaista ne vidimo šta može da ga zaustavi.

Njegov današnji protivnik Filip Krajinović jeste odigrao tri sjajna meča, ali daleko od toga da može da pripreti Nadalu. Krajinović jeste dobio Gofana, Kukuškina i Medvedava, ali mora se istaći da su dva od tri pomenuta igrača van forme. I sam Krajinović ove sezone igrao veoma promenljivo i u ovom trenuku ovo je njegov maksimum.

Verujemo da su mu pobede dale samopouzdanja i podigla očekivanja što je normalno. Ipak, upravo su ta viša očekivanja naš adut, jer kad Lajović, ili Krajinović podignu svoja očekivanja onda se doživi debakl. To je tako tipično za pomenute igrače i to će vrlo verovatno desiti večeras.

Ovde igramo under gemove, jer margina koja je postavljena zahteva da Nadal napravi brejk po setu što je više nego realan scenario.

Predlog za klađenje: Manje od 19,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje