ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Sreda 10. mart

Ako su juče parovi u Dohi bili nezanimljivi danas baš jesu, barem za naš ukus. Osmina finala u Dohi donosi duel izeđu Gruzijca Nikoloza Basilašvilija i Tunižanina Maleka Žazirija. Iz nama nepoznatog razloga kladionice su za favorita postavile Basilašvilija. Kvota na njegovu pobedu iznosi 1,40 što nije vredno pomena.

Ako pogledamo rezultate Basilašvilija u poslednjiih godinu dana videćemo mnogo poraza. Konkretno, prošlu godinu je završio sa skorom 4:16 što je poražavajuće za igrača koji je jedno vreme bio stabilno među prvih 40. Ni ova godina mu nije krenula bajno, jer je na 4/5 turnira ispao u prvom kolu. Ovde je eto uspeo da pobedi Džona Milmana, ali i taj Milman je jedan klovn sa kojim nikada niste na čisto.

Žaziri je sa druge strane takođe imao problema sa formom, ali i povredama. Tunižanin je jako jako dobar igrač, ali eto njegov manjak volje i želje za treniranjem i očigledan višak kilograma često dovedu do toga da se povredi. Tunižanin je po kvalitetu bez ikakve sumnje top 50-60 igrač i po svim parametrima može da parira Basilašviliju. Juče je Žaziri takođe po nama nepoznatim razlozima bio potcenjen protiv Gomboša koji je inače u glavni žreb ušao kao laki luzer. Pobeda Slovaka se plaćala kvotom 1,30, a Žaziri ga je počistio sa 6:2 7:5.

U čemu je tajna? Tajna je u tome što Žaziri voli da igra ovde. Njegova koleginica Ons Žaber (takođe Tunižanka) i on lično imaju veliku podršku što organizatora, što navijača kada su prisutni naravno. Oni imaju arapsko poreklo i očigledno imaju veliki motiv da se prikažu u što boljem svetlu ovde. Obratite pažnju samo kako igra Žaber prošle i ove nedelje i kako Žaziri igra ove.

Mi očekujemo da Žaziri danas „pogine“ na terenu, a verujemo da će biti baš motivisan, jer ima priliku da se plasira u četvrtfinale, što bi za njega bio veliki uspeh. Basilašvili je jedna nepoznanica, jedna rupa u glavi i u ovom trenutku protiv njega i te kako može da se igra. Postoji veliki value u ovoj kvoti, a mi ćemo se zadovoljiti kontra hendikepom koji je previsok.

Predlog za klađenje: Žaziri ne gubi sa 4 i više gemova razlike 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje