utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 15. Jul

Osmina finala turnira u Hamburgu donosi duel između Argentinca Federika Delbonisa i Španca Alberta Ramosa Vinjolasa. Kladionice poprilično favorizuju Delbonica, a njegova pobeda se plaća kvotom 1,55. Margina za gemove je postavljena na 21,5.

Ovde imamo pravi value, jer Delbonis nikada, ali nikada ne može biti favorit naspram Ramosa. Razlog za ovakve kvote jesu porazi Ramosa koje je naređao na prethodnih par turnira. Ipak, treba dobro sve to proanalizirati. Naime, do pre koji danas se igrala sezona na travi. Poslednja tri poraza koja je doživeo bila su na toj podlozi, a trava i Ramos ne mogu u istu rečenicu. Pre toga, Ramos gubi od Gaela Monfisa na Rolan Garosu (nije sramota). Dakle, to su sve porazi manje više očekivani i sada se igra na terenima koje Ramos najviše voli.

Osim servisa koji na šljaci realno gledano i ne igra neku ulogu, Delbonis nema apsolutno ništa jače i bolje u odnosu na Ramosa. Njegov meč protiv Kineza Žanga je bio baš loš. Bio je toliko loš da je izgubio set, a da ja protivnik bio malo iskusniji i uzimao nuđene poklone, Delbonis bi to izgubio.

Ovaj meč je klasičan value primer gde kladionice greše sa postavkom kvota. Ostaje da vidimo da li će biti sreće.

Predlog za klađenje: Ramos ne gubi tri i više gemova razlike 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje