sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis – Predlozi za klađenje – Sreda 10. Mart

S obzirom da je današnja ponuda veoma bogata i zanimljiva za naš ukus, mi smo pored već dva objavljena singla rešili da predložimo još neke predloge sa svih turnira koji se igraju ove nedelje. Na osnovu prikazanog vi možete sami spajati dublove, triplove, ili tikete.

Turnir Doha:

15:30 Gofan – Fric 1 1,55

Gofan je jako dobro odigrao protiv Krajinovića juče i generalno igra dobro u poslednje vreme. Ukoliko prikaže igru kao juče on bi ovo trebao da dobije.


Turnir Marsej:

19:00 Umber – Conga HG2 -3,5 1,85

Čuvajte se ovog meča. Conga jeste juče odigrao loše, ali je na kraju dobio meč. Umber ne igra ništa specijalno u poslednje vreme tako da u jednom serverski orijentisanom meču može doći do iznenađenja, ako bi pobeda Conge bila iznenađenje.

Jedan statistički podatak vezan za Congu. Conga u karijeri protiv levorukih igrača na betonu ima skor 44 pobeda i 16 poraza, a od tih 16 poraza 7 je doživeo od Nadala.


Turnir Santijago:

17:30 Tiafo – Frodo Bagnis HG2 – 2,5 1,90
19:00 Delbonis – Martin HG2-2,5 1,85
23:35 Per – Rune 2 1,60

Jako zanimljiv turnir po nama i vredi ga pratiti iako se igra u dalekom Santijagu. Tiafo je nedavno razbio Bagnisa i verujemo da će se svi zaleteti na njegovu pobedu, ali mi ipak pozivamo na oprez. Mišljenja smo da Tiafo ovde ne želi da se dugo zadržava, jer sledeće nedelje se igra Akapulko, turnir iz serije 500. Tiafo je jedva prošao Jarija pa nas ne bi iznenadio poraz protiv Bagnisa. Treba pratiti meč u lajvu.

Delbonis ni sam ne zna kako je juče pobedio Munara. Ono je bilo bolno gledati, ali eto uspeo je da dobije. Andrej Martin je dobio očekivano Ćerundola koji je igrao finale Buenos Ajresa. Slovak bi mogao da iskoristi jako lošu igru Delbonisa i osvajanjem seta pokrije hendikep.

I za kraj ludi Benoa Per. Ono što važi za Tiafoa isto važi i za Pera. Per je mislima u Akapulku i na plaži, te ne vidimo razlog zašto bi se cimao u šumama Čilea. Rune sa druge strane jako dobra pobeda protiv Beaza koji igra solidno u poslednje vreme. Baš sam zapratili malo taj meč i svidelo nam se šta smo videli. Jako dobra igra u polju, spinovani forhendi i protiv nezainteresovanog Pera mišljenja smo da može do pobede.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje