petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip koji je prošao 11 puta zaredom se plaća kvotom 2,05!

Sa početkom od 11 sati i 30 minuta na programu je utakmica 14. kola turske Super Lige u kojoj će Antalyaspor ugostiti ekipu Alanyaspora.

Antalyaspor je u dosadašnjem toku sezone zabeležio 4 pobede, 3 remija i 6 poraza zbog čega sa ima 15 poena i zauzima 13. mesto na tabeli.

Sa druge srane, Alanyaspor na ovo gostovanje stiže kao 4. tim na tabeli dok na svom kontu ima ukupno 24 boda i skor od 7 pobeda, 3 remija i 3 poraza.

Međusobne utakmice: Antalyaspor – Alanyaspor (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno u vezi sa prethodnim okršajima Antalyaspora i Alanyaspora jeste činjenica da se ni na jednoj od poslednjih 11 međusobnih utakmica, odigranih u periodu od oktobra 2018. do marta 2021. godine, nisu zatresle obe mreže. U skladu sa tim, i ukoliko mislite da će navedeni niz biti nastavljen, tip “NG“ možete odigrati po kvoti 2,05, dok se za konačan prekid niza i tip “GG“ nudi kvota 1,90. Koji od njih će biti dobitan ovog puta?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje