petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 09.avgust 2020

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


18:00 Aalesund – Viking (Norveška 1 liga)

Duel dva tima koji nisu najbolje otvorili sezonu u Norveškoj Prvoj ligi, ekipa Aalesunda za sada je prepoznatljiva po svojoj ,,prozirnoj“ odbrani jer su do sada primili čak 38 golova na 12 mečeva, što je više od 3 prosečno po meču, trener pokušava da nađe dobitnu formulu što pokazuje da je koristio čak 9 defanzivaca do sada i to u različitim kombinacijama. Sa druge strane ekipa Vikinga nema ništa bolju odbranu, oni su do sada primili 23 gola i po tome su treća najlošija odbrana lige, uz to oba tima umeju da postignu golove, pa je tako Aalesund dao 16, a Viking 14 golova. Svakako da su ovo mečevi u kojima oba rivala traže bodove kako bi mogli da pobegnu iz opasne zone, ali ,,kvalitet“ odbrana nam ukazuje na to da ćemo ipak videti golova, naš predlog je kombinacija 1-2&1-2 po kvoti 2,95!

 


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje