petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 26.11.2020.

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


18:55 Braga – Lester (Liga Evrope)

Duel dva tima čiji je prvi meč pomalo i neočekivano završen velikom pobedom Lestera od čak 4:0, danas je revanš meč u kojem domaći tim želi da pruži veći otpor gostima iz Engleske i ukoliko može dođe makar do boda. Ono što je karakteristično za oba tima jeste činjenica da igraju dosta efikasno, svi dosadašnji mečevi u Ligi Evrope oba rivala prolazila je igra 3+, takođe na 6 od 8 poslednjih Braginih mečeva na domaćem terenu u okviru Lige Evrope ova igra je bila prolazna, a obzirom da ni jedan ni drugi tim danas nemaju problema sa izostancima najvažnijih napadača, smatramo da je realan scenario da opet vidimo najmanje tri gola na meču.

Naš predlog za ovaj meč je igra 1P1-2&3+ (prvo poluvreme od 1 do 2 gola uz tri ili više golova na celom meču) po kvoti 2,65

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje