petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 31.07.2021.

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


20:00 Honved – Debrecin  (Mađarska 1)

Na otvaranju sezone u Mađarskoj OTP ligi, sastaju se Honved i povratnik u elitu, ekipa Debrecina. Honved je prošle sezone bio tim na čijim mečevima je prosečno viđano 2,8 golova po meču. Tokom priprema igrali su jako ofanzivno sa dosta otvorenim susretima, što govore i rezultati 4:1, 1:1, 5:3, 5:0, tako da se očekuje da tako nastave i sada u ligi. Debrecin je sa druge strane ponovo u ligi, oni su tim sa velikom tradicijom u Mađarskom fudbalu, prošle sezone ubedljivo su zauzeli prvo mesto u II ligi sa 89 datih golova na 38 mečeva, a i tokom pripremnih mečeva nastavili su da igraju na gol više i dosta efikasno, najbolji strelac tima Donat Barany je i dalje u klubu, baš kao i drugi strelac tima Márk Szécsi, tako da očekujemo da vidimo meč sa golovima, na šta nam ukazuje i tradicija kada igraju ovi timovi.

Naš predlog za ovaj meč je igra 1P1-2&2P1-3 (od 1 do 2 gola u prvom poluvremenu i od 1 do 3 gola u drugom poluvremenu) po kvoti 2.20

 


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje