petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 31.avgust 2020

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


20:00 De Graafschap – Den Bosch (Holandija 2)

Prvo kolo Druge lige Holandije (Nizozemske), donosi nam duel dva tima koji u ovu sezonu ulaze sa različitim ambicijama, domaćin želi da se vrati u najjači rang i ima po specijalizovanim sajtovima najskuplji tim u ligi, okosnica tima iz prošle sezone je tu, najboji igrači poput  Seuntjensa, D. van Mieghema i Hamdaouia su i dalje tu, otišao je samo van den Bomen u Tuluz, sa druge strane Den Bosch deluje još slabije nego prošle godine, otišlo je dosta igrača iz tima koji je bio 11.na tabeli, a danas su povređena čak 4 igrača, to su Van der Velden, van Zutphen, Lambert i Haidary.

Naš predlog danas je igra I2+&3+ (dva ili više gola u prvom poluvremenu i tri ili više golova na meču) po kvoti 2,25


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje