četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija ukazuje na efikasan okršaj turskih prvoligaša

Ekipe Rizespora i Fenerbahčea sastaće se ovog petka, u sklopu 1. kola turske Super Lige, a taj duel je na programu od 19 sati po našem vremenu.

Rizespor je prošlu sezonu završio na 15. poziciji sa ukupno 35 poena, jer je na 34 odigrane utakmice zabeležio 10 pobeda, 5 remija i 19 poraza. Tokom leta su odigrali i dve pripremne utakmice gde su poraženi od Alanyaspora (0:3) i Trabzonspora (3:4).



Fenerbahče je, sa druge strane, ostvario ukupno 15 pobeda, 8 remija i 11 poraza pa je zauzeo 7. mesto na tabeli i to sa 53 osvojena boda. Pred sam početak nove sezone ovaj tim je odigrao 5 prijateljskih mečeva, protiv Istanbulspora (4:0), Antalyaspora (4:0), Sivaspora (1:0), te Karagumruka (2:2) i Alanyaspora (1:1).

Međusobne utakmice: Rizespor – Fenerbahce (www.flashscore.com)

I jedan i drugi tim su tokom prethodne sezone bili poznati po efikasnim utakmicama, a ako bacimo pogled na njihove međusobne susrete možemo da primetimo da je situacija potpuno ista. Na poslednjih 7 utakmica između Rizespora i Fenerbahčea mreže su se zatresle ukupno 27 puta, što je u proseku skoro 4 puta po meču, pa je tip “3+“ (1,80) bio redovna pojava. Šta vi mislite, hoćemo li i ovog puta videti bar tri gola?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje